Home > happy owezz, terengganu > aiskrim goreng!!

aiskrim goreng!!

oyyeee~~salam kawan2 bloggerzzz~~amacam?? sht tak?? hope sume sihat deh…

arini aku nak kongsi satu maknan yg agak tak logik di fikiran…tp itulah hakikat yg ada hahha bunyik mcm apa je…emm korg penah mkn AISKRIM GORENG?? haha mcm mane laa eskrim nak digoreng ek???tu laa salah satu makanan special yg ada kat ganu…tak tahu laa kot negeri lain ada..aku tak sure sbb setakat yg aku servey kawn2 aku…tak de lagi laa…so jom dtg ganu…!!! hehe…

ehh korg tak caya eskrim leh digorng?? adehh ok aku tunjuk bukti~~~

ni eskrim goreng yg dah siap digoreng…ready to makann!!!
haaa bile dikorek2..tu die eskrim dah kuor….yummy2 sedapp~~

aku yg syok mkn…hahha…nak try??? dtg laa ganu kat pantai batu buruk lalala~~
Advertisements
Categories: happy owezz, terengganu
  1. 03/05/2010 at 11:13 am

    sedap2..omey pernah wat sendiri tau..opss mmg la omey kan anak ganu lalala

  2. 03/05/2010 at 11:22 am

    omey:owhh yeke orgganu gak…jom sama2 promote kat org luar hehe

  3. 18/05/2010 at 12:17 am

    sekarang ni dah banyak tempat jual aiskrim goreng ni.diorang buat frozen. kat tmpt saya ada kedai mamak mahbub ada jual. dan tadi saya ada try buat aiskrim goreng sendiri.tgh peram dlm peti ais,besok baru tau jadi ke tak.hehe..

  4. 18/05/2010 at 7:49 am

    mr penyu biru:hehe tu laa..sy de ckp sy tak sure..kalo de bgus laa…sbb sy kan org ganu..tahu kat ganu je…tp mungkin dah byk tempt yg ada cume tak glemor je kot hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: