Home > Uncategorized > tak perlu nak story segala mcm~~

tak perlu nak story segala mcm~~

salamm kwn2..sejak balik dr utm..aku on9 tp mcm mlas nak layan blog hahha..walaupon aku baru je tukar layout…aku mls nak jejalan kat blog kwn..mood tak dtg ag…nanti laa time aku betul2 boring aku jejalan kat blog kwn2 ye…

hemm aku tgk blog2 yg aku jelajah…segala mcm die nak story…adeyy aku rase tak perlu kot…sbb takkan sampai benda yg privacy pon nak citer..n setakat beli benda yg biasa2 pon nak story…nampk mcm nak menunjuk jee die tu byk duit…huhu mungkin ide tak berniat tp pembc akan berfikir g2…hemm ni pendpt aku je…

aku nih kalo ikut nak story byk sgt tp aku rase tak perlu…masih byk benda lain aku nak cite…sbb aku jadi mls nak wat new entry hahah sengaL…

k lahh kang lagi panjng aku melalut..better aku stop lu…daaa~~

p/s: sekrg nih otak agak serabut…so dlm proses nak tenangkan fikiran..sory kalo mendiamkan diri dr berBLOGGING ye kawan2….

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: