Home > Uncategorized > cat baru lagi~~

cat baru lagi~~

hahah..kalo dah name tak de keje~~cat umah je laa tahu hakhak…

aku rase lagi nice dr yg b4 hahah korg rase gane??? komen skit hehe

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 27/04/2010 at 10:36 pm

    mia suke yg sebelum farha tukar…ia nampak lambang guru & kanak2x sikit..mia suke dtg sini psl ur design tu wp mia x komen selalu…mia suke pemandangan lama tu.P/s: mia nk private my blog…if interested to follow..give emel address ye..at my emel.tq

  2. 28/04/2010 at 1:40 am

    adeh.. dah pening dah tengok blog ni.. tetiap hari tukar layout.. ni tahap gaban tak de keje eh?tolong baca buku untuk ura plak ni.. hehehe

  3. 28/04/2010 at 1:40 am

    adeh.. dah pening dah tengok blog ni.. tetiap hari tukar layout.. ni tahap gaban tak de keje eh?tolong baca buku untuk ura plak ni.. hehehe

  4. 28/04/2010 at 1:49 pm

    mia:hehe thnaks ur komen..sy plak tak minat 2 coloum..sbb tu sy tukar ag…sory…

  5. 28/04/2010 at 1:49 pm

    ura:wawawa memang tak dok keje kakakkaa

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: