Home > Uncategorized > rebut tiang!!

rebut tiang!!

ni la tempat yg baka aku g esok…aku excited+debor2 heheh

assalamualaikum sumee!! ni second entry aku tuk hari ni…ok pas nihh..aku stop dlm 3hari gak dr menulis…sebb aku nak g rebut tiang!! muhahaha…

ok ok meh aku explain…rebut tiang nih benornye ayat kwn aku..aku mulany konfius gak ape benda laaa dieorg duk sebut2 “rebut tiang! rebut tiang!” hahah macm2 laa kwn2 aku nih…

mulai esok sampai ahad..dr 23-25 aku g kem..masuk utan tu aku tak tahu laa sbb aku dah tgk website kem nih…bertempat di Kem Rebutia, Gombak….haha asal rebut tiang tu REBUTIA sebenarnyee adeh….aku nak explain lebeh2 pon enth laa…aku gelak jee dgr dieorg duk sebut rebut tiang!!

so 3 hari gak aku tak menulis..hope korg tak merindui aku hehe..rajin2 laa dtg ke blog aku ye…

bye kwn2….

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 22/04/2010 at 8:17 pm

    emm best gak area rebutia tu.. dulu masa kat U ada lah2,3 kali buat program kat situ.. tahun lepas pun ada dtg area situ, tlg kawan buat program

  2. 22/04/2010 at 9:21 pm

    che' Pit:ye ke…hemm hope sy enjoy2 kat snaa hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: