Home > Uncategorized > Testing my new font

Testing my new font

Salam kasih salam saying dari aku yang bernama farha heheh

Aku nih baru je install new font yg aku donlod dr blog Mr. Faroog..wahh nak promote nihbyk gak jenis font yg leh di donlod..so aku test laahekhek leh laa kau edit2 keje aku kat fotosop n gune pelbagai jenis tulisan hehen satu ag tak yah beli dah cd font hehe jimat woo

So..comel tak tulisan aku gune nih?? Aku sukebyk aku jenis fonttp saje aku gune jenis font nih..

Ok selamat maju jaya hehehe

p/s: oppss lupe nak bgtauaku publish entry aku kali nih gune by word 2007senang bukann leh gune pelbagai jenis tulisan yg aku suke hehetry la kwn2

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 22/04/2010 at 3:56 am

    amboi3.. mentang2 laa tak de keje… hehehe

  2. 22/04/2010 at 7:02 am

    ura:hahha memang tak de keje sungguh laa ahakss

  3. 22/04/2010 at 5:07 pm

    hahaha… cari bahan cepat.. pok pale kang.. haha

  4. 22/04/2010 at 5:55 pm

    ura:hahah dok takut pong lalaal~~

  5. 24/04/2010 at 5:03 pm

    hahahaha.. dok takut sebab jauh.. kalau dekat.. tengok laa dia.. hahahahahaa (dengan muka yang gatal)

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: