Home > Uncategorized > sony oh sony =(

sony oh sony =(

salam guys..ni entry ke3 aku…aku nih mls benornye nak taip entry byk2 dalm satu hari…tp kali nih terpakse huhu..

aku KECEWA ngan sony aku..kenapa?? sbb aku syg sgt kat die~~tp die dah wat hal di pertghan jalan..KECEWA sgt2…dan sekrg kerana die aku sakit kepala…

sony~~
kenapa ngan kau..
aku rindu kat kau…
plss kembalikan kesihatan kau..
kalo kau sht aku pon senang hati..
kau betul2 buat aku kecewa~~
=(

p/s: my sony erricson ditahan dan dikehendaki di hantar ke hospital kerana kesakitan yg dialaminye..tetapi kerana tuannya kepokaian melanda..sony dipakse berehat di bilik sahaja…sabar ye sony..hope semuanye kembali normal…

miss u sony~~

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 20/04/2010 at 10:35 pm

    kenape ngan Sony Cikgu???saket apekah?[sony saya dah bisu..tapi masih menggigil…]

  2. 20/04/2010 at 10:46 pm

    aujinz:huhu die sakit mental huhu..langsung meenggigil pon tak..kena strok haha

  3. 20/04/2010 at 11:15 pm

    ko hantar kat bomoh sony tu blh?

  4. 20/04/2010 at 11:45 pm

    kapten:nak anto bomoh…bomoh kena bg duit..so aku jampi sendiri jekk hahah

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: