Home > info > robot seks???

robot seks???

salamm kepada sume pengunjung2…(yg sudi bc laa) n tak lupe kepda my new friends i mean yg baru je follow sy hehe..welcome2 to my blog yg tak seberapa nih…

hemm mase aku duk jejalan jelajah blog rakan2 lain…terjumpe satu entry..ayyyakkk agak pelik tp memang realiti…senang ckp apa nak jadi dgn dunia sekrg huhu…dieorg cipta robots untuk memuaskan nafsu seks?? apa kat dunia nih dah tak de wanita ke?? ekkk aku tak bermaksud wnit tempt melepaskan nasfu semata2 tp bile tgk dieorg cipta robot cegini mcm terpikir gak laa…

hemm ni aku copy dr blog rakan aku ni…name blog die This Is My Way…jomm layannzz~~

+++++++++


Astaghfirullah…Apa nak jadi dengan dunia sekarang nie.. Robot Seks Wanita dicipta semata-mata untuk memuaskan tuntutan nafsu lelaki. Adakah wanita di muka bumi ini sudah pupus? Setahu aku, Wanita sekarang lebih banyak dari lelaki.. Robot seks pertama di dunia bernama Roxxxy mencuri perhatian orang ramai semasa ia diperkenalkan pada Ekspo Hiburan Dewasa AVN, LAS VEGAS, Amerika Syarikat (AS).

Roxxxy setinggi 1.7 meter dengan berat 54 kilogram, menyamai saiz kebanyakan wanita dan dilengkapi program kepintaran tiruan (AI) serta kulit sintetik mirip manusia. “Robot wanita ini tidak pandai memasak atau mengemas tetapi ia boleh melakukan apa yang diimpikan oleh lelaki,” kata pencipta Roxxxy, Douglas Hines dari syarikat TrueCompanion. “Roxxxy boleh menjadi teman baik lelaki. Ia boleh bercakap dan mendengar. Ia juga mampu merasai sentuhan anda. Kami cuba meniru personaliti manusia,” tambahnya.Robot itu memiliki rangka dan boleh bergerak seperti manusia dan dilengkapi hati mekanikal yang menjana sistem penyejukan cecair. Ia yang memiliki lima personaliti pilihan termasuk perwatakan peramah atau pemalu bakal dipasarkan di AS dan Eropah dengan harga antara AS$7,000 (RM23,642) hingga AS$9,000 (RM30,397).


Pelanggan diberikan pelbagai ciri pilihan menurut cita rasa masing-masing termasuk bangsa, warna rambut dan saiz payu dara manakala Roxxxy turut dilengkapi Internet wayarles bagi menerima sokongan teknikal dan naik taraf perisian.

Advertisements
Categories: info
  1. 17/04/2010 at 7:37 pm

    brusung pakcik tue…baham brambat di bini ar kalu die nmpk gbr nie …hahaha

  2. 17/04/2010 at 7:51 pm

    hahah adehh laa~~posing maut tuhh~~

  3. 17/04/2010 at 11:02 pm

    Allah, biar betul dunia ni..kalau buat robot lelaki utk kerja tahan lagi sbb depa makin kurang..-Adakah dunia ini hanya untun nafsu semata2?? -Akal letak kat mana la ni…sedihnya…

  4. 18/04/2010 at 1:07 am

    mula manusia semakin mundur ke belakang.. tapi di sangka maju ke depan.. huhuhu

  5. 18/04/2010 at 7:08 am

    fuhpelik2 manusia zaman skrg

  6. 18/04/2010 at 10:44 am

    tasnim:enth la..mcm nak kembangkan teknologi tapi semakin melanggar adat kemanusiaan

  7. 18/04/2010 at 10:45 am

    cikgu isza:betul2..setuju ngan statement cikgu

  8. 18/04/2010 at 10:45 am

    hans:tu laa pasal..nak langgar hak ciptaan allah..insaflah wahai dunia~~

  9. 19/04/2010 at 5:29 pm

    mcm2 dunia ni…sampai siap cipta robot seks ye..ish.ish…

  10. 19/04/2010 at 9:00 pm

    mia-ina:tu laa…enth apa nak jadi ngan dunia sekrg~~

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: