Home > Uncategorized > oTak ini suDah peNat~~

oTak ini suDah peNat~~

hahha sengaL letak pic yg tak de kaitan….

ooo yeehhhh~~penat penat penat!! yeee aku penat sgt…ade satu lagi paper..n masa aku wat entry nih jam menunjukkan kul1138 mlm..meansss hemm de lebih kurg bwh 12 tuk aku study for my last paper JAVA SCRIPT!! adeyy apa yg aku tahu…aku betul pent nak study..otak aku dah mcm tak leh nak terime…sbb 4hari direct aku duk exm..gile ke apa? leh pech otak weiii…

lagi bertambah penat…aku selaku dah thn 3 dengan rasmi sem depn akan melangkh n mendapat title SENIOR 4SPI muhahah…bangger wooo jadi snior…tp aku low profile hakhak…adeyy tp pe yang aku nak story…APAPBILA berada di thn 4 MAKA (gaya din dak kelas aku sebut) bermulalah final project!! urghhhh sungguh menyesakkan napas aku yg agak2 semput nih…

why??? sbb first kena cari tajuk…tajuk lak tak leh sama dgn yg lepas2, second after dgr taklimat, tak nak per2 yg berkaitan dgn dlam UTM dah…lec suh cari tajuk yg mempunya keje lapangan..n 3 de tawarn under fakulti tuk jadi reseacher bwh tender diierog..ada 3 perkara (mcm nak nasyid lakk):-

1) e-HAJI;
2) e-CONTENT;
3) Sains Halal

aku mls nak tergkan ke33 perkara tuh sbb nanti korg BOHSAN nak bacer..pe yg aku nak statekan kat sini..aku berminat yg no 2 tuh…sbb kalo aku plih yg tu…means aku bermain dgn perisian yg bakal aku bangunkan n wat kajian analisis…

aku duk mikir2..n aku wat list tentang diri aku sendiri:-

1) aku minat bidang IT
2) kalo aku bina perisian berasaskan WEB, mesti de kaitan dengan bidang aku (pengajian islam)
3) kajian lak mesti de kaitan dengan permaslahan semasa…

adehh pe korg rase?? agak2 tajuk pe yg sesuai ek?? dah laa kena submit tajuk b4 balik kampungg adoyaiii~~bikin otak ini bertambah berat!! huiihhhh

plss kawan2~~tolong bg idea skit tuk aku wat tajuk for my final project~~~kerja sama korg dr rakan2 aku harap2 sgt….thanks kepada yg sudi nak bg idea~~

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 16/04/2010 at 7:21 pm

    erm…chaiyok2!!! nie jer dpt tolong~heheheh

  2. 16/04/2010 at 10:06 pm

    tak reti nak kasik idea.. ley tolong kasik support je.. uhuhu.. gd luck.. =)

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: