Home > Uncategorized > rumah besar??

rumah besar??

ayakkk mata ku lihat apa tuh?? comel tak cik tedy aku…hehe aku selalu jee kenyek2 sbb bulu die so lembut hehe (gambo takde kaitan ngan tajuk muhahha)

assalamualaikumm sumeee!!!!!!!!!! bgn2 ustzh nak wat spot check hakhak sengaL…hakikatnye esok aku de paper USUL FIQH II tp dengan selmber aku tetap mengadap intenet hehe..kalo dah agak sepruh jiwa kat tenet tu nak ckp pe…huhu..

ok ok..b4 aku melalut ke lain…aku tetibe tergerak nak menaip mengenai umah besar…hemm agak2 kenapa ek..aku benornye baru jee duk belek2 FB kwn2 lama aku…seronok gak laa tgk yg dah kawen, da de anak, da keje..aku tumpang gembira..n aku dpt jumpe kembali kwn2 lame…..

tp yg tak syoknye…hemm ada yg duk menunjuk2 aduii..pe laa..ok yg tak tahannyaa siap tunjuk umah besar milik pakwe die…adehh..aku rase tak perlu laa nak promote tu umah pakwe die…aku tulis statement nih bukan sbb aku jeles…tp aku rase tak perlu kot…sbb tak de sbb..huhu enth aku tak tahu nak ckp pe…bg aku MEMANG TAK PATUT LAAA…sbb mcm pakwe die de umah besar hahah…adoi laaa mcm sengaL jekk kwn aku yg sorg tu…opss terngumpat sudaaa…

enth laa…aku berpgg dengan kata..tak perlu nak menunjuk2..tak de pekdahnyee..sbb org disekeliling menyampah tgk…ok b4 this aku suke sgt cite hal pakwe aku, letak pic die..tp sekrg aku dah insaf..bior dah PERMENANT baru aku nak letak pic die…sbb tak de pekdahnya…

just thinking ur self..n jgn terlalu obses dgn apa yg ada..harta yg ada tu tak kemana…thant all

p/s: kalo de yg tak puas hati ngan entry aku kali nih..just luahkan hehe..aku tulis tak bermksud per2…hope tak yg terasa..kalo ade ampun di pinta…n nasihat aku..LU PIKIR LAAA kata2 aku nih hehhe

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: