Home > Uncategorized > nuffnang~~

nuffnang~~

nuffnang???

apa tu ek?? aku tertanya2 gak nih..td tetibe aky terbc kat paper metro yg dgn berblog leh dpt income sampai rm10ribu..perghh tekezut denn dah laa aku kaki blog gak..hemm bc punye bc die kate sbb dftr nuffnang…haha adehh apa itu nuffnang…b4 this duk blog walking tgk gak dieorg letk tp aku tak tahu pe fungsi…

so dgn semngt *mata duitan wooo* aku dftr laa nuffnang hahah tak tahu pon pe..tp aku nak cube hekhek…so kat blog aku kini de laa ilan nuffnang hahha tak agak2..emm tp aku tak tahu mcm mane ianya boleh mendtgkan duit…de sapa2 leh terngkan?? aku nak tahu nih…sbb aku dah dftr…

k chow lu..sesapa yg de mklumat pasal nuffnang harap kongsi2 yee…aku nak sambung study laakkk

adioss~~~

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 13/04/2010 at 2:53 pm

    salam…harap sihat jer.pasal nuffang nie,akue pn ade terbace dlm paper pasai nie.gila kedaung bleh cari duit guna benda alah tue.akue nie nk kata kaki menulis blog,xgak.tp akue ada blog akue sendiri n akue rajin gak menulis dalam fb akue.tp akue pn minat nak tau lebih lanjut tang nuffang nie.bleh ajar ckit?kita tukar2 ilmu.tq yer…

  2. 13/04/2010 at 2:55 pm

    oh lupa plak.nanati ape2 bleh kongsi dgn reply kat fb saya ye.sy tnggu.saya guna nama Cahayamata Cahaya.email saya nurain_cahayamata@yahoo.com.mytq =^v^=

  3. 13/04/2010 at 3:29 pm

    encik anonymous:hehe pes time dgr perktaan "gila kedaung" hahah tersedak i bc ayat tuh kakakakakkaermm pasal naufang aku pon baru2 nak belajo hehe mne tahu de rezeki..tibe2 semngt lak after tgk org leh dpt income cegitu..heheh..ok nanti aku add deh…selalu2 laa dtg jenguk blog aku..nice to meet u~~

  4. 13/04/2010 at 4:40 pm

    nuffnang tuh company iklan kat asia nie.iklan yang cpc – Rm0.25 setiap click.iklan yang cpm – ikut kadaran visitor perday . means makin banyak makin banyak duitcpc – cost per clickcpm – cost per impression cpc – iklan yang hari2 ada jercpm – iklan yang nuffnang bagi kita iaitu buffered earning . boleh check kat bahagian current earning .ok faham ? :0

  5. 13/04/2010 at 4:59 pm

    melz:uwaa kureng kefahaman lagii..tak per2 nanti sy check sokmo..lama2 fhm r kot hehe..thanks tolong explain yeee

  6. 13/04/2010 at 6:59 pm

    saya dah daftar 5bulan baru dapt 0.25 sen heheee. belum cukup rm50 utk dapt cek. dlm metro tu pun dia tulis dah 3thn baru dapt first income rm 90. sabarlah yek

  7. 13/04/2010 at 8:56 pm

    shikin:hahha tu laa..bukan senang2 org nak bg duit sebenrnye..tak per2..nak senang bukan senang kan..hehe

  8. 13/04/2010 at 11:15 pm

    Cuba tengok tips yang dia bagi, BUAT 10 POSTING dalam masa sehari…adeh, gaban…

  9. 13/04/2010 at 11:28 pm

    daddy cool:haha tak dok keje sy cgu eh…tak exm mane lee sy kalo wat 10entry sehari…nak glemor pon bior lee bertempat huhu…takk sume hal peribadi nak story..adeyyy

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: