Home > Uncategorized > mY birThDaY~~

mY birThDaY~~

alhamdulillah~~genap sudah hari ini aku berumur 25thn..dah tua kan?? mesti ada yg tak caye..hhe well itu lah…hari ini 1 april 2010, aku masih diberi peluang untuk menghirup udara milik allah…enth thn depan aku dpt merasa ke tak..we owezz never know…syukur alhamdulillahh….

emm nak nyanyi tuk diri sendiri laa…(sedih sbb org yg diharapkan ucap lambat, pas tu de yg tak ucap langsung…ku simpan sendiri kesedihan ini…aku masih de kwn2 lain…thnaks for the wishess guyss)

HAPPY BESDAY TO ME<
HAPPY BESDAY TO ME<
HAPPY BESDAY TO ME<
HAPPY BESDAY HAPPY BESDAY<<
HAPPY BESDAY TO ME!!

yeahh clap ur handdd!! hahah sengaL…tak pe laa pujuk hati sendiri kan…

p/s: today is my first day final exam…agak tertekan sambut besday thn nih..per2 pon wish me gudluck yee….

assalamualaikumm…

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 01/04/2010 at 8:18 am

    Hepy birthday…May Allah Bless U..Gud luck for your future undertaking…:-)

  2. 01/04/2010 at 8:30 am

    epi burfday kk farha

  3. 01/04/2010 at 10:44 am

    hm.. sorry semalam tak ucap. penat sangat. tdo mati.. wish u luck untuk hari ni.. ura ngah wat asigment lagi ni.. huhu..syoknya exam awal.. huhu..wat yg terbaik tau sayang..

  4. 01/04/2010 at 12:33 pm

    hepy bzday!

  5. 01/04/2010 at 10:01 pm

    salam.. ziarah ukhwah antara bloggersdah besar nie..alhamdulillah..

  6. 01/04/2010 at 10:53 pm

    ilyah:tq~~

  7. 01/04/2010 at 10:53 pm

    leeya:tq leeya…kat fb pon ucap ek hehe…

  8. 01/04/2010 at 10:54 pm

    ura:tak pe..ha phm..thankss..

  9. 01/04/2010 at 10:54 pm

    hana:thanks a lot dik~~

  10. 01/04/2010 at 10:54 pm

    zulkbo:blogger besar?? hehe idok lee besor sgt…per2 pon salam perkenalan…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: