Home > Uncategorized > FinaL eXaM (@_@)

FinaL eXaM (@_@)


Salam kepada semua rakan!! Yeahh tu diaa tajuk yg agak menyesakkan nafas aku huwaa….opppss seblm tu aku nak bgtahu..aku tulis entry nih by word..so send by word laa hahah kwan aku kmar yg ajo..haha tak yah laa aku nak bukak blog kat entry new post..tp kena bukak gak..ni just tu cobaan hehe…

Ok..ni aku nak listkan jadual aku adeh..so after this aku concentare study la plak..baru leh nak study sbb saat akhir masih lagi dpt semen..so kena settlekan dulu…jom tgk jadual aku kali nih…

SEM II 2009/2010

Tarikh/Hari

Masa

Subjek

Tempat

5 April

Isnin

230 – 430 ptg

Muqaranah al-Adyan

C15 206

10 April

Sabtu

900 – 1100 pg

KPDP

KTR

11 April

Ahad

900 – 1100 pg

Tekno VGA

N24 DK1

13 April

Selasa

900 – 1100 pg

Qawaid Fiqhiyyah

KTHO

14 April

Rabu

230 – 430 ptg

Usul Fiqh II

C15 206

15 April

Khamis

230 – 430 ptg

Qawaid Lughah III

C15 206

16 April

Jumaat

230 – 430 ptg

WEB

N24 DK9

Haaa ni hari2 yg aku bakal berjuang sem nih…doakan aku deh…hemm ni aku nak bgtahu satu perkara..

Tuk subjek KPDP tu diawalkan kepada 1 April..adehh my besday actually…huwaa sambut besday ngan paper first..tp tuk hari sebenr kena amik gakk…pening…tp ikut je laa kehendak lec…then hari last plak 16 April besday my Love aduhh….so just sempat ucp je laa…sbb massa tu duk pulun study…konon jekk study hahah…means kat sini hari2 penting bg aku dilalui dgn hari yg lagi penting..so redha je laa…

Per2 pon..doakan aku ye kwn2!!! 17hb aku dah blahhh balik kg YAHOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 29/03/2010 at 11:24 am

    aku punya stat 12 apr..

  2. 29/03/2010 at 1:20 pm

    lewatnyee..hbs bile tuu hehe

  3. 29/03/2010 at 1:59 pm

    kite habes 4hb..hehe..balik dlu la..(^_^)

  4. 29/03/2010 at 2:34 pm

    waa ye ke??? jeles akk hahah..

  5. 30/03/2010 at 1:48 am

    selamat berjaya cikgu Farha…amiinn…. 🙂

  6. 30/03/2010 at 9:33 am

    terima kasihh~~wish me~~

  7. 01/04/2010 at 12:24 am

    good luck.. ura habis 6.5 huh

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: