Home > frust, my stoRy > tangisan hati Farha

tangisan hati Farha

menangis..itu sahaja yg aku dpt lakukan…di saat jari ini menari di keyboard lappy aku, airmata ku tak dpt di tahan2..berat sungguh apa yg aku rase di kala ini..enty kali ini sedkr tuk luahan hati….mungkin selepas ini aku rase tenang~~

dlm keadaan yg agak huru hara sekrg, mcm2 hal yg dtg, aku boleh dikatakan berada di tahap down gile…aku betul2 ilang tumpuan, tension ngan esemen, tension di saat2 akhir nih aku masih lagi dpt tugasan yg perlu disegerakan, lec plak meng’awal’kan final tul paper die…aduhh beratnyee apa yg aku naklalui…

dlm masa yg sama, aku dpt tahu, kota pengetua tuk kolej aku tak dpt, ya allah..permohonan asrama tuk sem depan dah laa hari aku final examm..sakit nyee jiwa…aku nangis…

dlm duk jiwa kacau, aku kol ummi…ummi lak story hal abg yudi aku…sebak di dada usah di ckp…nangis aku..enth laa…biasanya aku ok jee kalo kol ummi aku..mungkin sbb aku pon dlm keadaan yg high pressure..jadi dgr suara ummi pon jadi sebak…

aku ngadu yg aku betul2 semput tuk final kali nih..ummi pesan “belajo betul2 laa yee…” ya allahh..bagai nak luruh amanat yg ummi bg…letak fon aku nangis…tak leh nak tahan….

ya allahh kuatkan semangat…

p/s: andai korg baca apa yg aku tulis nih, mungkin korg anggap masalah student…tp tu lahh yg aku alam sampaikan aku betul2 tak leh nak wat keje….tp sekrgnye aku dah lega skit after luahakan di sini….

Advertisements
Categories: frust, my stoRy
  1. 26/03/2010 at 10:57 pm

    Allah takkan menguji hambanya melebihi kemampuan hamba tersebut.. Allah menyayangi setiap hamba-Nya.. Namun yang menjadi persoalan … kitakah hambanya itu… kalau kita rasa, kita adalah hamba-Nya.. Redha dan Tawakal adalah sifat yang perlu ditanamkan dengan sepenuh2nya dalam diri kita.. Study sungguh2….

  2. 26/03/2010 at 11:39 pm

    ahmad farhan:terimakasih di ats nasiht anda…

  3. 28/03/2010 at 10:10 am

    dugaan Allah. sabar ye. moga diberi kekuatan & dipermudahkan utk menempuhinya.

  4. 28/03/2010 at 11:08 am

    kamr:enth laa kmar..sem nih subjek berat2…mcm nak mati dah nih..tak study per2 ag huhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: