Home > Uncategorized > WADA’ 2010

WADA’ 2010

pertamanya syukur alhamdulillahh..selesai progrm WADA’ yang bertemakan UKHUWAH MENJALIN MAHABBAH~~~tahniah kepada Fasya Nadya yang memegang jawatan timbalan pengarah sekaligus menggantikan tempat pengarah MOHD SYAFIQ kerana menunaikan ibadah umrah….

aku sebagai AJAK CENDERAHATI..tahniah kepada kakreen, kakfaridah n kakniza dan jutaan terima kasih di atas segala kerjasama yg diberikan….walaupon aku rase aku tak byk tolong, tp sedikit sebyak kerja bhgian cenderhati semuanya berjalan seperti yg dirancang….tp terkadang ada kekrangan yg tak dpt dielakkan..bg aku itu perkara biasa…apa yg penting kite tetap jalankan tugas masing2…

so far aku berpuas hati dgn perjalanan progrm mlm td..walaupon aku tgk masing2 cuak..ye lahh..sbb progm kali nih untuk pelajar SPI tahun 4..demi meraikan dan sebagai majlis perpisahan tuk mereka…apa yg kami takutkan ada yg tak puas hati atau sebgainye..tp alhamdulillahh..gimik2 yg dirancang berjalan seperti yg dirancang walaupun tak laa grand sgt..so far ok laa kan hehe..sekrgnyee semua gembira…

tp yang paling best bile progrm dah hbs…kami dak2 3 spi tak dibenarkan balik untuk bersihkan dewan…walaupon begitu masih ad yg buat kepala sendiri…just ignore it coz ada seketul dua..jadi yg lain2 sume turun padang….terima kasih yee kwn2…

apa yg aku nak storykan kat sini…kami memang giler bergambar hahahah..seronok…dr thn 1 hingga thn 3 masing pantang tgk camera hahah..tu yg sekrg nih aku duk nak kumpul sume ganbo2 yg ada..ye lahh boleh dikatan semua camera muke aku ada hahah..seronok..

tp apa yg penting ukhuwah kami memang superrbbb!!! syabas tuk kwn2….ukhuwah ini akan berkekalan sampai biler2 insya-allahh~~simpan kenangan kite bersama yee~~

di sini aku abadikan beberapa gmbor yg aku amik…LOVE U oLssss!!!! muaaxxxx!!!

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: