Home > Uncategorized > tensionnyerrr~~~

tensionnyerrr~~~

haihhh..tension gilee!! aku tak tahu nape..aku betul2 tertekan sekrg…aku rase mcm nak nangis tp nak nangis pon mls huhu…

tension3!!!!!!!!!!!!!! aku betul2 down sekrg….aku nak balik….!!!!!!!!!

kenape laa n gan aku nih…byk sgt pikir kot…heeeeeee germ2 pon ad..nak marah…masing2 dah besar…lagipon dah byk kali aku utarakan….tp..hemmm tension laaa….

mcm mane nak buat nih..tension tension tension…mood aku dah hilang…esok test qawaid lughah…tp satu pon aku tak bacer..adehhh…pe nk jadi laa ngan aku sem nih….tension3!!!!!!!!!!!!!!

kata hati: ingin aku luahkan segalanya, ingin aku jerit sekuat hati..tp semuanye ersekat di kerongkong….hati hanya mampu menjerit secara diam….arghhh terseksa nyee ku rase di kala ini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ya allahh kau kuatkan semangat aku….

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 14/03/2010 at 8:52 pm

    jangan simpan dalam hati sorg2..k..share dengan kawan or u can write everything in your blog:)

  2. 17/03/2010 at 9:30 am

    sharing is caring 😉

  3. 17/03/2010 at 12:26 pm

    safawani:hehe dah luahkan pon…tq

  4. 17/03/2010 at 12:26 pm

    cik kmar:betul tu kmar…hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: