Home > Uncategorized > Libry UDM

Libry UDM

aku bersama kakha…rindu sgt2 suasana dulu…love u frenzz~~~

assalamualaikum pembuka bicara…maklum lee dah lama aku tak menaip kat blog aku yg aku kire secomel tuannyee huahuahua..well kalo tak perasan tu bukan aku tau!! hakhak sengaL…

k k berbalik ke topik utama..hahah topik yg berkaitan ngan libry…ceewaaahh mcm best student g2 nak berbicara hal2 libry nih…hemm tuk pengetahuan kwn2 blog…aku nih ngah bercuti..dlm bahase omputih SEM BREAK…haha ayat student kang…aku suke gune bhs org kg je…senang nak phm hahah haiishh melalut doh….

ok gini..cuti kali nih aku memang kena siapkan esemen…tuk subjek perbandingan agama aku tuh..sblm nih keje lapangan, mcm entry yg sebelm2 nih..ni esemen lain plak..tajuk esement aku:-

ISU-ISU YANGBERKAITAN DENGAN PERBANDINGAN AGAMA: TEOLOGI

hemm tu laa tajuk group aku…agak susah nak cari bhn…lgi2 plakk kebykkan bahan yg ada dlm BI..aku nih dah laaa agak lembap bi nih..tp aku tetap berusaha!! yeahh!! semngt tuh hakhak…

so nak tak nak tak cuti nih aku kena siapkan jgk sbb ISNIN NIH AKU PRESENT weiii!!!!!!!!!!!!!!! memang agak kelan kabut jgk laaa…mahu tak nyee masing2 balik hari ahad, mana nak gabung slide, mana nak prepare nak present adoyaii…byk sungguh dugaan..tp tak pe..slow2…

ehh aku cite pasai pe td?? haaaa so aku pon dgn terkedek2 g laaa libry UDM…dulu kan panggil KUSZA…emm istilah dak2 sana panggil maktabah….hehe kalo kat utm..panggil PSZ…waaa kadang2 tersasul gak aku nak panggil maktabah tu psz hadduiii…..tak per2…benda tak disengajakan tak jadi kesalahan hakhak back up diri sendiri…

bile aku melangkah masuk ke dalam libry..aku rae sayu…ye lah…dulu libry nih laa tempt aku bertapa ngan kawan2 ngadap kitb2 cari bhn..sekrg kwn2 yg rapat ngan aku masing2 dah jauh….huhu sedih jgk….rindu suasana dulu….rindu kat kwn2 dulu…tp nak wat gane..masing2 dah de jalan masing2….tp sekrgnye terubat rindu aku kat maktabah hehe…

dr segi pengurusan masih lagi sama…nak potostat, nak pinjm buku, kedudukan rak2…sume sama hehe…cume maktabag ngah renovation sekrg…so agak bising gak laa dlm tu…tak kesah laaa…yg penting keje aku siap..tul tak??? hehe

per2 pon aku rase agak lain bile masuk dlm libry tuh sbb aku masuk bukan rakyat UDM..tp aku bwk name UTM…kad matrik aku pon wane merah kuikui….hehe malu gakk tp bangger gok posengg hahah….

hemm tu je lah…sj nak melalut je kat sini…lain kali aku story lagi ye….daaaa

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 18/02/2010 at 12:49 am

    huhuhuhu…best best..err..cikgu..Libry tue ape?????

  2. 18/02/2010 at 3:27 pm

    waaa… jln2 dgn kakha rupanye..

  3. 18/02/2010 at 8:26 pm

    aujinz:haha tak tahu libry tu apa?? nanti masuk tadika semuladehh ahha

  4. 18/02/2010 at 8:26 pm

    abg:ehh tu pic lame laa yang….sj letak sbb rindu kat membe lame hehe

  5. 26/02/2010 at 9:23 am

    ingt kan ha jumpa k.ha.. rupanya gambar lama.. huhu ;p

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: