Home > Uncategorized > Tugasan 2 – Subjek VGA

Tugasan 2 – Subjek VGA

yezzzaaaaaaaaaaaaa~~~~~~~~~~~~stop3!!! meh2 tgk hasil keje aku n eja nih….

opsss sebelom tu korg tathu ke apa itu VGA?? hemm tu singkatan tuk sibjek kite org…

SPM2303 (02) TEKNOLOGI GRAFIK, ANIMASI DAN VIDEO DIGITAL

tu name panjng subjek VGA…ni kire tugasan kedua dah..tugasan pertama dah berzaman aku hanto..adesss mcm tak igt laa tugasan 1 apa kan hekhek…senang lupakan…ni aku nak story tugasan 2..

tugasan dua nih arahan bukan main panjang..hasilnye ciput jek…tp proses nak menyiapkan tu memang merumitkan sbb kena ngadap lapotp lame2…cari gambo cantek2..edit2..

memandangkan aku ni seorg yg tidak reti gune ADOBE PHOTOSHOP (hahah kantoii+senget+sengaL) so agak rumit..tetapi aku tetap BERUSAHA!! itu yg penting dlm proses pembelajaran ahaks…

emm group aku 3 org…tp memandangkan keje terlalu byk al-mampus…so tuk keje nih aku n eja bergabung, kakziera settlekan qawaid fiqh….adil bukan?? susah senang sama aja…itu namenye KERJASAMA hahaha sengaL lagi…

wokehh stright to the point….jom tgk hasilnyee!!!! komen laa…kami budak baru belajar..ini laa yg termampu….ahaks (shy2 cat g2~~~) lalalla

Banner (aku wat+idea eja)

Interface Web (aku wat+idea eja)

Interface CD-Rom (eja wat+idea aku)

ngeee~~~malu2…ok tak?? ni lah hasilnye setelah bersengkang mata+perahan idea heheh..per2pon aku puas hati sbb original kite org sendiri yg wat..no campur tgn org luar ahakss (ayat td ada makne tuhh)

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 11/02/2010 at 2:18 am

    pndai.. ura bz skit skrg.. dah pening ngan keje yg byk.. huhu

  2. 11/02/2010 at 7:22 am

    huhu..ha bz gop..tp tension punye pasal…mls wat keje..tu yg edit blog hahah…entry ha mane byk pon…

  3. 11/02/2010 at 3:51 pm

    Ok dohhh…lame lame nanti..makin terer laaa… chaiyyookk chaiyyookkk…dalam bahasa Arab nak bagi sokongan..saya kurang periksa plak perkataan dier..(..shy shy cat..)

  4. 11/02/2010 at 4:41 pm

    aujinz:hehhe pandai gak ko shy2 cat hekhek…thansk bg sokongan hehhe..per2 pon aku tak mintak bantuan tgn2 luor ahahaha

  5. 11/02/2010 at 5:05 pm

    hahahaha… weyh.. pg buat keje.. jangan malas2.. kepok pale kanggg..

  6. 11/02/2010 at 5:44 pm

    ura:weii minohh besutt..siap doh laa…ni duk siapkan slide lain pulokk hahahah tp masa berBLOG tu kan WAJIB!!! hahaha

  7. 11/02/2010 at 8:10 pm

    pandai…cntik jek,,dh mkin terer nmpknye..ehehe..

  8. 11/02/2010 at 9:05 pm

    leeya:alahh padan cut n paste je ahhah…pas tu edit2 sengaL2 hahah

  9. 11/02/2010 at 10:55 pm

    hahaha.. tak tahan.. wajib blog tuuuu.. ura pun wajib gok eh… haha

  10. 15/02/2010 at 7:25 pm

    waa..teror doh.. slmt stdy

  11. 16/02/2010 at 9:28 am

    dah terlebih study pon bang~

  12. 17/02/2010 at 10:02 am

    nice job….it's okey dr;- x tahu buat langsung….all the best:-)

  13. 17/02/2010 at 7:41 pm

    iLyah:hehe tq~~

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: