Home > Uncategorized > ceRiTa kaMi (epiSode 1)

ceRiTa kaMi (epiSode 1)

assalamualaikumm…..apa kbr sume??? hope sht2 laa yee…hehe aku cam biasa..first2 nyee soryy lee lame dah tak muncul dlm blog aku yg comel nih ahaks..perasan wooo….agak2 dah bersarang or dah berdebu lom?? wakakka takper2 aku dah polishh dahh…tahu npe?? sbb ni story byk best..hehe so sekrg aku bukak tuk episode 1 lalalla

alkesahhhh aku n group kena wat keje lapangan tuk subjek perbandingan agama…so tuk minggu nih aku dah mulaa laa wat appointment ngan tok sami hehe…korg tahu kite org decide g mana?? hehe aku cdgnye nak p tokong tp enth mcm mane laa si driver (ahli group) tu g benti depan kuil…kite org ikut jeee hehe..

after wat appoinment..decide laa nak wat interview tu hari jumaat..thats mean hari nih laa..kul3…kami pon bersiap2 laa…

group 3…ni pic baru je sampai..diambil oleh keri haha

akn tetapi…hujan lebat yg amat..tp kami tetap sampai ngan jayanya…tapi orgnye tak de plak..adesss….sabo je lah…padahal dah wat appoinmnt…tp tak pe…bincang2 esok laaa plak…hehe tu nanti aku story dlm episode 2 lakk hekehe..

nak jadi cite…kuil tuh sebelh ngan giant tampoi…singgah laa sekali kat situ…dahh sipa shopping tak tahann haha…korg tgk laaa gambo2 candid aku snap..yg paling sakan shopping si keri n si zul hahhaa…ikut je lahh kite orgg….seronok gakk…

mak aihhh dak 2 org nih..pilih mkanan penuh bergaya adehh laaa
kakziera duk pilih buah heheh

pas tu p mkn yong tau fu kat kg pasir…hahah semput..keje nyee asik mkn…dah laaa dalm kete seblm gerak mkn waffred haha…tak pe…mkn dgn jayanyaa…

kenyang sudahhh hehe mkn yong tau fu kat kg pasir…
waaaa huduh ngak ehh aksi keri nih….si zul lakk penuh mulut wakakak

hekhek tu laa kisah aku n kwn tuk episode 1..nanti akan menyusul kesah episode 2 lak ye…

TUNGGUU~~~~~~~~~~~~~~

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 05/02/2010 at 11:20 pm

    hehehehe.. ciut miut je korang ni.. hahahaha

  2. 05/02/2010 at 11:24 pm

    wahaahh…cute pe g2 ura eh…tahu dipuji cute..perasan terlebih r dieorg tuh..bukan mkn saman sgt tuh…name je ustz hahah tp giler2 n selamber jee

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: