Home > Uncategorized > aKu naK kaWen!!!!

aKu naK kaWen!!!!

assalamualaikum!!!!!!!!!!!!!! hahahah bikin gempak woo ini tajuk hakhak…tp memang aku nak kawen pon..korg tak nak kawen ke?? ish ish…tak logik tol kalo korg tak nak kawen..hekhek gatai ehhh

nih aku nok kabo skit…meh tgk schedule kat bwh nih:-

Tarikh: 30 & 31 Januari 2010
Tempat: Bilik Kuliah 8, N24
Masa: 8 pg – 630 ptg
Yuran: RM100

hahha tahu tak tarikh pe tuh??? hekhek ok ok aku bennornyee DAFTAR KURSUS KAWEN!!!!!!!!! hahahah semangat wooo….memula tuh aku takut2 nak daftr…tp enth..pas bincang2 ngan abg syg aku tuh…die suh aku amik..n die pon tak lama lagi nak amik gak…(sambil angkat2 kening) korg rase pe maksudnye tu ek???

hekhek dah leh kawen ke kami nih??? hahah aku yg gatal!! lalalala

hahahah of kosss laa AKU NAK KAWENN!!!!!!!!!!! hahah….

pas aku daftr (b4 aku byr) aku kol ummi aku…dialog tuh lebey kurg gini laaaa:-

aku: miee…ha nok kabo nihhhh (tersengeh2)
ummi: hoo mendeee
aku: gini..ha daftr kursus kawen…..hehhe dak pe dok??
ummi: kursus kawen?? amik laaa…ye tahan berapa lame?? bakpe?? mung nok nikohhh esok??? (ummi gelak gilosss)
aku: hahhahah (aku gelak sekali) alaaa dok laaa nok esokk….hahha
ummi: dohh berape kena bayor??
aku: rm100…..

haa tu lee perbualan aku n ummi…ade ke ummi kate aku nok nikoh esok hakhak…sabo jee laaa..per2 pon aku dah diberi green light hakhak…

we wait n see!!!!!!!!!!

p/s: masa aku balik kejap aritu..ummi aku ty bile aku nak kawen!!! aku dgn penuh sengeh2 nyee menjwab “ujung tahun leh dokk” sekali ummi gelak kuat gileee maaa adesss~~

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 27/01/2010 at 12:28 am

    hik hik hik…♫ kawen kawen kaweeeennnnnn…♫..dakpekan amik kursus awal. brape lame leh tahan sijil dier?

  2. 27/01/2010 at 12:31 am

    aujinz:dak pe dah sekrg nih…dah tak de limit..heheh ko dah amik lom?? ke dah kawen nih?? hakhak

  3. 27/01/2010 at 8:35 am

    ahahaha malu ek nok ckp psl kawen nitp umi ha mcm da setuju jemahal la yuran kursus tu..yani buat kt ukm dulu rm30 je ponkursus kawen sekali je seumor idup..huhu

  4. 27/01/2010 at 9:12 am

    yani:huwaaa tu zaman bile yani eh…lenih kalo kat luor seratus lebeh doh…huhu..kire muroh doh tuk zaman sekrg heheh..nanti tunggu dr ha deh hehe

  5. 28/01/2010 at 8:29 am

    2 la..rm100 mhl jgk la..kt kolej cni wt rm65 je. abs smua staf kt cni yg bujang2 n ank dara amik. huhuhu…

  6. 28/01/2010 at 2:32 pm

    Kalo dh smp seru…x de salahnya….

  7. 28/01/2010 at 3:26 pm

    ieda:hemm tempt ieda sume murah…bior laaa nak amik gak..org nak kate mahal bior je.mlas nak pikir

  8. 28/01/2010 at 3:28 pm

    ilyah:hehe doakan yeee

  9. 30/01/2010 at 3:38 pm

    baguslaa.. umi macam dah terbuka hati sikit skrg.. tak macam dulu.. huhu..suka ura dengor.. hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: