Home > Uncategorized > first time!!

first time!!

hekhek..salam di tgh mlm hahha…esok kelas kul8 tp sekrg maser aku taip entry nih jam menunjukkan kul1:26 pg..ishh awal lagi tuhh hakhak…ok ok straight to the point…

apa yg first time?? hehe aku yg AGAK JAKON nih dgn bangger nak kabo kat korg..aku first time edit gambo gune adobephoto hahahhaha tu pon sbb sem nih amik subjek seni grafik adoi laa…org lain bukan main advance dr aku hakhak…tp bangger wooo..dah pandai kanggg!!!!!!!!

ini laaa yg aku duk wat…adehh susah payah aku mencube diri hakhak…ok tak??

so ni lahh hasil first time aku nih…simple nak mampus tp aku rase susah gilee nak ngedit hahhaha gilos..nampk nooo JAKON!!!! hahahah ok ok..korg tgk deh hasil nye..n bg komen2 skit..aku terima ngan lapang dada!!

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 22/01/2010 at 9:19 am

    gn adobephoto??ke photoshop??

  2. 22/01/2010 at 11:30 am

    tahniah cikgu farha..takpe takpe..kena buat sempoi dulu kan kan kan…pas tue baru buat yang gansa ganas….:Dngeee~

  3. 22/01/2010 at 12:24 pm

    cud:hahah enth..ade org panggil adobephoto..ada yg paggil photoshop…hahah so suke hati nak tulis pee hakhak..aslkan korg phm waaa

  4. 22/01/2010 at 12:24 pm

    aujinz:hahah tq2..nanti belajo lagi…tp kena duk cokoh lame gok dpn laptop…adess….

  5. 22/01/2010 at 3:15 pm

    hehehe.. dah pndai pun.. nnt boleh edit gambar ura plak.. hoohohoho

  6. 23/01/2010 at 12:23 am

    salamhehe.. cantik. nampaknya ustazah farha kena ajar saya ni..

  7. 23/01/2010 at 10:44 am

    It's ok what…drpd x tahu langsung….:-) gud job..hehehe…caner dengan buku yg cikgu farha cari hari tu..dh dpt lum?

  8. 23/01/2010 at 12:39 pm

    rashid:huhu tak pro lagi laa…masih byk function yg tak tahu kegunaan hahah…nanti slow2 dehh

  9. 23/01/2010 at 12:41 pm

    ilyah:heheh tu r..boleh laa skit2 nak edit2 hekehkemm pasal buku tuh..sy tukor buku dah..sbb dah ada group lain amik…so sy terpakser cari buku lain…sekrg dah de laa buku yg sy nak tu…per2 pon thanks yee tolong…

  10. 26/01/2010 at 8:17 pm

    You are welcome:-)

  11. 27/01/2010 at 8:46 am

    woh teror ah tu..yani dok reti pon..ahaha

  12. 27/01/2010 at 9:13 am

    yani:yok yok jeee yano dok reti..dok caye langsung hehe..ha baru jje berjinak2 nih..tu pon explore sume ag huhu

  13. 27/01/2010 at 9:14 am

    yani:yok yok jeee yano dok reti..dok caye langsung hehe..ha baru jje berjinak2 nih..tu pon explore sume ag huhu

  14. 27/01/2010 at 9:14 am

    yani:yok yok jeee yano dok reti..dok caye langsung hehe..ha baru jje berjinak2 nih..tu pon explore sume ag huhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: