Home > Uncategorized > keSihaTaN yG tiDaK siHaT

keSihaTaN yG tiDaK siHaT

ni pic aku kat giant heheh after kelas usul fiqh p jejalan hahhaah nyempat jek..pas tu rush g LAB plak hakhak…hidup as a student memang pelik2 sokmo *wink2*

haihhh…salam pembuka bicara!!!!
tuk pengetahuan korg aku agak tidak sht…huhu
dlm keadaan yg mcm nih keje lak makin menimbun2…kena bg komitmen yg lebih…
sungguh tidak latar..

sore aku dah mcm katak puru dah hahaha..
tp aku tetap nyanyi2 hakhak menyebbkan hujan mcm nak turun atau tak hakhak
sengaL toL ayat…

ni laa bile otak dah betul2 serbut ngan keje2..
sem nih group aku yg gabung ngan dak laki…so phm2 laa…kalo nak wat esement tuh kena set maser n tempt yg sesuai tuk wat discussion..tu yg aku ckp kena bg komitment yg lebih….per2 pon pengalaman yg berharga ini memang digunakan sepenuhnye…

nanti ngan keje lapangan nye..sbb nak kena pilih tempat2 ibadah selain dr tempat ibadah org Islam..tuk keje perbandingan agama..huhu agak susah sem nih tuk aku carry sume subjek..tp tu lahh dugaan aku…

byk lagi keje2 yg memang sume nak serentak..adehh laa…bukan aku nak bersungut skdr nak luahkan perasaan yg semakin menghimpit diri…

huhu ok lahh setakat nih dulu ye….salam…

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 21/01/2010 at 9:08 am

    ko student uia ke???bljr usul fiqh tu??huhuhulgpon pakaian ko cam budak uia..'kekekehope cpt sihat..mkn ubat klama tk singgah sini weih..windu..;)

  2. 21/01/2010 at 2:29 pm

    jane:ehh tak lahh, aku student UTM skudai…aku amik kos pengajian islam kat sini…hehe ala pic tu kebetulan aku pakai tudung besor..biasa aku pakai tudung kecik je..tq doakan aku..hehe

  3. 21/01/2010 at 3:51 pm

    semoha cikgu farha cepat sembuh..Aminnn….

  4. 21/01/2010 at 10:33 pm

    smg ha cepat sembuh.. jaga diri.. jaga kesihatan.. hehehe

  5. 21/01/2010 at 11:51 pm

    aujinz:tq aujinz…

  6. 21/01/2010 at 11:51 pm

    ura:ye ura..just tension..heheh tekejut esement byk sgt hehe

  7. 22/01/2010 at 9:59 pm

    hmm,. asigm memang macam tu.. ura banyak gak.. hehe.. ni pun ngah wat laa ni.. hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: