Home > Uncategorized > Sejarah Tuhan – Dr Ramli Awang

Sejarah Tuhan – Dr Ramli Awang

salam kwn2…aku nak mintak pertolongan dr korg nih..ada sapa2 yg leh tolong carikan tajuk buku di atas?? aku dah cube cari kat kedai2..agak susah nak didapati..so sapa2 yg ada leh tak kongsi2 kat aku huwaaa…

sesungguhnya aku amat2 memerlukan buku ini..aku merayu kat kwan..sapa2 yg leh tolong dptkan bgtahu aku ye…thanks yg sudi membantu….

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 15/01/2010 at 8:34 am

    Buku ini ada dekat library UKM…

  2. 15/01/2010 at 8:37 am

    Cikgu farha, another way is, buku ini under PTS publication…mungkin boleh beli terus dr publisher through online….cubalah…

  3. 15/01/2010 at 9:55 am

    ilyah:ye ke?? nakk huhu…penat nak cari dah..emm kalo beli on9 die cas tak?? pas tu takut lambat sampai jekk huhu…

  4. 15/01/2010 at 11:39 am

    Erk..itu saya x pasti…tp skrg ni, maktab cikgu farha area mane…org bg senarai libray yg ade buku ni…UIA, UPSI, USM, UUM, USIM, UNiMAP, UMP, UTeM, UTHM…Kalau kat kedai buku org x sure ade ke tak…mgkn certain bookstore yg ade… 🙂

  5. 15/01/2010 at 1:56 pm

    ilyah:hehe sy bukan belajo kat maktab..sy belajo kat utm skudai…hehe sini de twar kos pengajian islam…hemm tq sudi kongsi..nanti sy cube ty kawna2 yg \belajo kat u yg ilyah senaraikan tu..wat masa sekrg td sy de mintok tolong pekerje kedai tu uruskan..ngah tunggu panggilan dr die..kalo tak leh sgt sy cube kot lain huhu…insya-allah nanti dpt la..per2 pon thanks ye…

  6. 15/01/2010 at 7:25 pm

    nnt ura try tny kedai buku um.. klu ade ura gthu..

  7. 15/01/2010 at 7:57 pm

    ura:thanks ura…per2 hal msj laa….kat blog pon tak pe bgtahu..jgn beli terus..inform kat ha dulu..

  8. 15/01/2010 at 8:08 pm

    no hal.. ape2 ura gtahu.. =)

  9. 18/01/2010 at 10:04 am

    Oooo…sory…hehehehehe….

  10. 19/01/2010 at 12:09 am

    Pesanan di bookcafe.com.my atau e-kedai.net/

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: