Home > Uncategorized > my 1st enTrY~~

my 1st enTrY~~

assalamualaikum..rasenye tak terlambt nak ucap thn baru kepada sume bloggerzzz….huhu sory sgt..susun sepuluh jari sbb dah lama tak update…line tenet tak ok…lagipon mcm tak de idea nak tulis pe heheh..

kali ni aku kembali..kembali nak berkongsi apa2 yg aku rase..hemm tuk kali nih aku cume nak bgthu yg my condition now tak berapa nak ok…hati pon tak segembira mcm2 dulu..aku nak sgt tulis kenapa kat sini tp aku rase tak perlu..cukup lahh seseorg yg istimewa shj tahu…

sebb ada sesetgh perkara aku tak dpt nak luahkan kat sini hehe…sbb agak privacy laa my prob kali nih…

cume apa yg aku nak katakan..aku semakin menjadi org lain…aku sendiri dpr rasei semua tuh, dan rakan sekeliling juge byk yg tegur..aku agak lain sem nih…tak de niat nak berubah tp ada benda yg wat aku jadi gini…aku terseksa keadaan aku sekrg tp nak tak nak aku terpaksa laluinye…

aku harap sgt, rakan2 yg terbc entry nih, doakan aku terus kuat…syukran jazilan kepada yg sudi mendoakanaku..heheh awal ek ucap..tak pe..

aku nak taip benda2 yg giler2 kot..otak aku mcm beku sekrg…ye lahh..aku kan mcm dah jadi diri org lain…aku nak sgt jadi diri aku yg dulu…tp keadaan..hemm =(

k lahh..doakan aku ye…..

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 04/01/2010 at 11:50 pm

    salam…kuatkan semangat…..ingat masa depan..ingat pengorbanan mak-ayah…ishhh dah cam ostad la pulak pak long ni…

  2. 05/01/2010 at 12:13 am

    semoga cikgu Farha dapat melalui hari hari yang bakal mndatang..dan kembali menjadi seperti dulu..Aminnn…

  3. 05/01/2010 at 6:52 am

    membaca seluruh blog, cukup bagus

  4. 05/01/2010 at 8:20 am

    paklong:tq paklong…isnya-allah sy igt semua tuhh

  5. 05/01/2010 at 8:20 am

    aujinz:aminn…tq aujinz..nanti de masa kau dtg melwt blog ko eh..sory..agak bz skit sekrg

  6. 05/01/2010 at 8:21 am

    aujinz:aminn…tq aujinz..nanti de masa kau dtg melwt blog ko eh..sory..agak bz skit sekrg

  7. 06/01/2010 at 8:20 am

    Semoga tahun 2010 ini, kita melangkah dengan semangat yang berkobar2 dengan harapan hari ini dan seterusnya lebih baik dari yang semalam….:-) Salam ziarah dan have a nice day…

  8. 06/01/2010 at 1:48 pm

    Farha, kenape ? ko sibuk sangat yer sem ni ? isk~ keciannya.. takpe2, anggapkan semua tu sebagai pengalaman yang bakal menjadi pengajaran di masa-masa yang mendatang, okay ?

  9. 06/01/2010 at 2:11 pm

    ilah:terima kasih, slaam kenal dr sy jugee hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: