Home > Uncategorized > vieW froM mY neW roOm

vieW froM mY neW roOm

yeah…korg tahu kan aku duk tingkat 6 hehe..so aku nak kongsi laa beberapa pandang dr bilik aku…jommmm!!

ni suasana after hujan..pagi lagi nih

ni pon sama…pagi after hujan

waktu ptg..dak2 laki ngah main kat court
maghrib time~~

ni mlm..tak nampak sgt laa mase aku snap…tp kalo tgk live cantek sgt…sbb nampak kelip2 lambu hehhe
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 25/12/2009 at 12:26 pm

    waaa… cantik gak view.. mcm duk kat ats bkit larut jer.. hekhek

  2. 25/12/2009 at 1:43 pm

    abg:hehe bukit larut kat ne yang…waaananti free2 dtg r sini deh hekhek

  3. 25/12/2009 at 2:16 pm

    kt perakkk.. hhuhu.. tmpt kubu komunis.. wahaha

  4. 25/12/2009 at 2:55 pm

    waaaa… teruja laa plak tgk pemenadangan ni.. hehehe.. mesti best,.. lalala~

  5. 25/12/2009 at 2:55 pm

    suka3.. nak dtg bilik ha laa.. hehehe

  6. 25/12/2009 at 3:19 pm

    abg:waaa kat perak ke?? nanti bwk ayg jejalan kat sane ehh hehe

  7. 25/12/2009 at 3:20 pm

    ura:hekhek meh r mari sini..best sgt2…asik g UKM je..meh laa mari UTM plakkk..leh kenal2 kwn2 ha n jalan2 kat kolej2 kat sini…

  8. 25/12/2009 at 5:03 pm

    ukm tu buah hati pengarang jantung ade.. memang kena pegi.. ni nak pergi kat limpa ura plak kay utm.. lalala~

  9. 25/12/2009 at 5:15 pm

    wahahha jauhnyee limpa ura…hakhak

  10. 25/12/2009 at 5:23 pm

    hahaha.. limpa ura tu yang nak duk jauh2 ngan ura.. sian ura rindu kat dia.. hehehe

  11. 27/12/2009 at 1:43 am

    salam..sume cikgu2 je yg komen ni..i leh komen ke ni..hehe

  12. 27/12/2009 at 8:11 am

    hisham:salam hisham..nice to meet u here..sapa ckp tak boleh…blog sy nih sapa2 pon leh komen…hehe tp komen yg membina n pnedapt2 yg bagus laakalo nak ngutuk2 tu simpn2 laa heheh

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: