Home > Uncategorized > aPabiLa kiTa beRkaWaN

aPabiLa kiTa beRkaWaN

“apabila kita berkawan, berkawan la selagi kwn kite tuh tak mengajak kita tuk melakukan sesuatu yg melanggar agama”

haaa leh terima tak statement aku tuh??? tetibe aku terpikir nak mencoretkan sesuatu kat sini…berkaitan kite nak berkwn, atau sedang berkwn atau sesuatu perkenalan..itu lom pasti hehe

ok lah..bile aku dah semakin dewasa nih..kwn2 pon dah mula jauh2…sbb masing2 dah de life masing2 kan…kau pon mengalami perkara yg sama…tp sekrg tak risau dah…zaman dah canggih..senang nak contct balik kan..heh sy percy..ramai yg laluinye sekrg…

aku ada sorg kwn yg aku berkwn sampai sekrg..aku kenal die sejak aku darjah satu…maser tuh aku n famly menetap kat teluk intan, perak…3thn gak laa aku duk sana…aku rapat ngan kwn aku name die Nasrah Hani..aku panggil die nash…

nash 2 dari kanan..hehe ni pic zaman2 aku darjah 2…2 Kuning hakhak

masa aku darjah 3, akhr thn darjah 3 aku n famly kena pindah ganu semula…pada masa yg sama famly nash kena pindah selangor, sekrg die mentp di bangi selangor hehe….dlm masa tuh aku selalu jekk utus2 surat..maklum lee dulu zaman org tak paki tepon ag…heheh

pas tu seigt aku, lama gak aku tak conct die…sehingga laahh aku berumur 18thn…aku dpt surat dr die…masa tu aku n famly aku menetp di jhr….kebetulan arwah nenek aku dtg jhr, die kate ada surat utk aku…aku tgk tulisan aku memang kenal yg amat2 sgt..dlm surat ytuh ada no fon n alamat umah..ya allah aku punye lahh happy…n bermula detik itu aku n die still berhubung sampai sekrg…

tu lahh satu2nye kwn aku yg aku kenal dr aku berhingus sampai dah besar sekrg hehe…

hemmm tp aku sedikit kecewa ngan kwn2 yg aku kenal masa aku dah sek menengah…bile masing2 dah berjaya..masing lupe kwn..kalo dah terjumpa kat FB or FS or tagged tuh wat2 tak kenal plak..kenapa mestu begitu???

per2 pon aku tetap igt korg2 semua ye…

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 25/12/2009 at 2:59 pm

    hmm.. ura kan masih ade.. jangan laa sedey.. hehehe =D

  2. 25/12/2009 at 3:21 pm

    hehe ha tak ckp ura..cume terkilan ngan member2 lama..mcm tak logik laa tak kenal membe sekelas..huhu

  3. 25/12/2009 at 5:05 pm

    hahaha.. dorg tak kenal sbb ha dah cantik skrg.. duluu beringus je.. heheh

  4. 25/12/2009 at 5:16 pm

    cet..alasan yg tak munasabh…dr dulu smpai sekrg ha sentiasa cantek hakhak (persan giloss nih)

  5. 25/12/2009 at 5:28 pm

    dari dulu smpai skrg ha cantik..???? genyeh2 mata.. urut2 pale.. pening dengo.. hahahaha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: