Home > Uncategorized > tarikh ditunda kehadapan~~~

tarikh ditunda kehadapan~~~

salam kasih dr aku Farha a.k.a pahha hakhak sengaL sudah bermula…haddey….

k k k..berbalik kepada tajuk entry aku tuh…agak2 tarikh apakah yg ditunda itu??? hakhak tarikh kahwin kah??? bertunang kah??? hahah senang cerita tak dok kaitang langsung ngan kes2 tersebut…hekhek..

ok ok serius laa weyyy hishh….hemm

aku tunda tarikh aku nak balik ke UTM jekk…tu r..sebenornye kalo ikutkan 11 dis aku dah berangkat ke utm…tp aku dpt byk sgt information dr kwn2 aku…last2 aku pon kol laa puan syida yg disarankan oleh kakziera..my bf kat utm lee…

so aku pon kol..prangg pruunggg prangg prungg duk ty itu ini…n pas tu aku kol kak tengku lak..prang prung prang prungg duk bincang2 itu ini…keputusan dibuat….aku g ahad nih bersamaan 13hb…

nak tahu sebb nya??? meh aku listkan:-

1- kalo aku g awal..aku kena menumpang bilik member dulu…lame woo dlm 4 hari gak..
2- ada maklumat mengatakan 12hb dpt tahu result dpt kolej mane (kolej yg aku mintak tuh next wekk)
3- aku tak selesa laa hidup menumpang nih…bilik bukan luas sgt..duk plakk dlm 3 @ 4 org perghh naik rimas den
4- aku berat hati nak g awal hakhakhak…(alasan yg tak leh dipakai…)

soo itu lahh die antara beberapa perkara yg aku wat keputusan menunda tarikh balik ke UTM….

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 10/12/2009 at 11:13 pm

    waa… ingt kan dah nak pg.. jeles ha masih cuti.. cepat balik utm.. haha

  2. 10/12/2009 at 11:21 pm

    heehh nak balik doh…14hb nih dah start kuliah..jgn jeles2 laa…ha balik terus masok kuliahh…ura dang ag nok berpoya2..dah belajo 2 minggu ura baru nok mula kelas..sapa jeles sapa nihh huahuahua

  3. 10/12/2009 at 11:29 pm

    hehe.. ura dah mula belajar dah ni.. hehehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: