Home > Uncategorized > 1 week more~~

1 week more~~

haihhhh…begitu cepat maser berlalu..2 bulan tempoh aku berpoya2 di umah dah tinggal seminggu je lagi..mcm tak cy plak…

ikut hati aku nak balik 13hb…tp memandangkan aku lom dpt mana kolej tuk aku menginap..so aku terpkasa awalkan 2hari dr tarikh asal…tak tahu laa dpt kolej mana nanti…

aku nak KP huwaaa bukan pee..sbb kalo duk KP leh gune cable tuk aku on9 hakhak…so laju skit..leh lee aku menjalankan tugas ku di farmville, menyelam ke dasr laut tuk lihat ikang2 peliharaang n menjaga cafe aku tuh wakakakka (gelak jht) tujuan utama wooooo~~

hemm so aku dah decide ngan membe aku..insya-allah 11hb nih aku bertolak balik UTM, skudai…

UTM!!!! nantikan kehadiran kuuuuu!!! ahaks….

aku drive sendiri dr terengganu ke jhr nanti…hope korg doakan lahh perjalanan aku selamat sampai ke sana..tak tukar2 driverr sbb nak pecut skit…nak sampai awal sbb nak uruskan hal2 kolej nih…kalo aku suh kwn aku bwk…40km/j hahha alamatnyee 2hari r sampaii sane kehkeh..

oppss tengku…soryy gurau jekkk ahaks….

k lahh choww dulu….

p/s: semngt nak pulun sem depan yeee haaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 04/12/2009 at 9:52 am

    waaa…smgt nk truskn study.. smg dpt duk KP.. tinggi tu tmptnye, smg result pn tinggi.. gd lux yang

  2. 04/12/2009 at 10:29 am

    waaa hekhek..doakan ayg tau bang…after bhs sem depan kite kawen eh hehe

  3. 07/12/2009 at 1:32 pm

    hahahaha ala2 koboi nmpaknya semnagat ha ni.. yyeeee haa.. angre2.. hahaha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: