Home > Uncategorized > boSan gaK La~~~

boSan gaK La~~~

salam di pagi hari yg sejukkkk!! ahaks..sekrg nih dah sebulan aku kat umah…best kan?? ramai yg jeles kat aku sbb lepak gilerr siot…kwn2 aku yg kat mana2 U kat mesia nih baru jek start bercuti..n masing bersorak2 happy..hehe tahniah…

aku?? huwaaa dah boring gilerr nih..tak tahu dah nak wat pe..balik2 wat benda yg sama…lagik2 plakk tenet bengong tahap *&$##%^ kat umah…memang skait jiwa r…

aku g gak jejalan ngan sepupu aku…tuk hari tu aku happy laa..tp esoknyeee duk umah perghhhh boring gileeerrr…lagik2 laaa mcm aku ckp tenet bengong huhu

n satu ag aku nak ckp..kalo duk mah lama2 sgt bosan gak laaa…ye lahh mcm aku kan..nak kuar ngan kwn2 mlm2 pon tak leh..mcm tak bebas skit la…kalo aku duk kat hostel..mlm2 memang berjalan r hehe..best tau…seronok gak..

lagipon balik kg nih kwn2 ramai yg dah keje n dah kawen…huwaaa aku??? adoii..keje lom, kawen lagi r…enth bile aku sendiri tak tahu…adoii laaa tension maaaa!!!!

k lahh t u je luahan aku setkat nih..len kali kalo aku free aku taip lagi deh…(aku hari2 free hahha)

nota kaki: 18hb mlm kau bertolak g kedah, amik kakak aku nak balik sini, doakan aku ummi n aboh selamat sampai ke kedah ye….salmmmZZZ

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 18/11/2009 at 10:09 am

    hahaha.. mana ade start lagi holiday.. pekse ade ag ni.. huhu..doakan daku..

  2. 18/11/2009 at 11:58 am

    iyer iyer…Cikgu..selamat pergi dan selamat balik…

  3. 18/11/2009 at 6:01 pm

    ura:ade doh..u u lain dah mula bercuti hehe

  4. 18/11/2009 at 6:01 pm

    aujinz:heheh tq..semngt bacer ahakss

  5. 20/11/2009 at 9:30 pm

    hehe.. ura je yg tak holiday ag.. org lain dah lik kg dah.. semua ade ade doh kat umah.. sedey……..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: