Home > Uncategorized > keNa kuaR Ler~~

keNa kuaR Ler~~

hhee apa daa punye tajuk..
alahh tak kesah la…

mohh aku nak story nih..
mlm td kepala aku punyeee sakit..
sampai kan nak muntah (kalah org pregnant muhaha)
pening+sakit…korg bygkan gane..

sbb nye aku tak tahu..
ye lahh nak kate tension tak gakk..

check2 n pikir aku dah tahu hahaha
sebenornye sbb aku terlebih tido satu..
n keduanya sbb aku terperp kat umah jekk..
huhu

so tak leh jadi nih…
tak berkembang kepala otak aku..
mcm tak ler nak berfungsi sbb tgk benda sama jek
sbb tu laa aku wat tajuk kena kuar laaa
sbb aku kena kuar tuk jalan2..
tgk pemandangan luar…huhu bior mata nih segar skit..(wolopon ujan kat luar sana)

hahah..
so sapa nak ikut aku??
angkat tgn cepat!!!!
ishh lambat eh…tak per2 aku kuor sorg2 pon ok gak hahha..

emm kekadang aku tak phm jenis org terperp kat umah jek…
tak boring ke??
huhu kuar laa…
bukan aku suh hari2..
tp skdr amik angin luar…
tak semstinyee duk umah tu elok..n tak semestinye org yg jenis jalan2 ni tak baik..
setuju tak??

hehe k lahh
aku nak bersiap2 nih…
nak kuar lu

daaa~~~

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 09/11/2009 at 10:22 am

    yes..stuju ngn ayt 2…tp it depends gk kt org 2..huhuhu

  2. 09/11/2009 at 1:39 pm

    leeya:hehe betul2 depends r kan…mcm sy nih memang kaki jalan hahah… tp paling lama pon 2 jam jee..pastu lepak umah…gane2 pon kena kuar gak kejap..

  3. 09/11/2009 at 2:47 pm

    saya tak berapa malu nak menaip..suka dok umah mase cuti. Tak suka duduk umah masa keje…boleh pakai tak alasan tue…ahaks..

  4. 09/11/2009 at 3:05 pm

    haha boleh2…hemm tp kalo dah lama sgt coti tak ke jem namenye kalo dok umah jek???

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: