Home > Uncategorized > ISTANA CINTA~~

ISTANA CINTA~~

haaa tgk..seklao aku dah ada mood nak berblogging..dalm satu hari aku leh wat byk2 entry muhaha peduli apa…ni blog aku kan haha…

k k jom…tgk aku beli apa nih..td aku kuar..heheaku jalan2 sorg melayan perasaan chee waaahhhh ye lah…sapa lee yg sudi teman aku..biasanye kalo ada nur..die laa yg aku ajak..tak pon abg cyg aku tuh..ni 22 tak de huwaaa so nak tak nak aku g laa jalan sorg2 ahaks…jadi je aku nih..
hemm jalan2 punyee jalan…aku melekat laa kat keai cd…well tempat utama yg aku singgah..baik aku g mydin or giant (sbb tempt tu sebelah2 kangg) hehe…
aku tgk dlm purse ala duit rm20…hehe boleh jee nak beli cd nih…memandang aku gune VIVA..n boleg pakai cd so aku pon pk2 nak beli cd..sebelum nih aku beli cd WALI BAND..hehe best gak laa…
jadi kali nih aku tgk punye tgk nakk tu diaaa….ISTANA CINTA mhahah…tgk tajuk2 lagu sume aku suke wakakka..ngan glepor nyee aku g byr hakhak…memng tak rugi…
so sapa2 yg tak suke lagu2 p ramlee nih jgn naek kete ngan aku deh..ahaks…berjoget2 laa viva aku ngan lagu2 lame wahahha..besh2…
peduli pe…aku punye suke laaaa lalalla~~~

ni cover utama cd tuu hakhak suke aku tgk lallaa

ni yg dlm nye…ISTANA CINTA keh3

haaa lirik2 dlm cd ni lahh yg aku suke hehe…tgk2…emm korg minat tak?? tak minat jgn naik kete ngan aku lallaa (muke tak bersalah)

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 09/11/2009 at 2:49 pm

    wah.. cikgu..bagi saya pinjam..saya nak cetak rompak…(buat bisnis ade harge nie..)

  2. 09/11/2009 at 3:04 pm

    hahah amik la…meh2…dtg sini aaa kalo nak laa ahaks

  3. 09/11/2009 at 3:47 pm

    tuuudia..old school:D

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: