Home > Uncategorized > taK suKeR LetaK LagU %^&

taK suKeR LetaK LagU %^&

salam kasih hamba di sini ewaahhhh ala2 org lama g2 hakhak…
enth kenape smgt nih nak wat entry baru..maklum leee mood ok hahah…
aku baru je pas kuor shopping2 ngan ummi..biaser jadi driver nih kan..

pes2 kuor aku g umah mak sedara sepupu aku sebelah ayah aku…erkk phm dok?? kalo dok phm wat2 phm r..sbb ummi aku ckp nak temu org g haji..aku ikut aje…

pas tu g umah kwn ummi aku plakk..kwn die bersalin..makk aiii cute gilerr bb..aku tak leh dukung kang mati kerahhhh hahaha aku geram nengokk…semnagt hehe..aku just layan anak die yg sulung…asik ikut aku jee…last aku layan die main kaler2 haha..

eh eh eh..
melalut doh…aku sebenornye bukan nak citer hal tuhhh..aku nak story hal lain muhaha.,,.

ok back to our title..hemm TAK SUKE LETAK LAGU…kat mana??? hehe korg rase kat mana??

ok laaa kat blog lee kat mana ag..blog aku mana ada lagu…kalo aku jejalan n wat lawatan perdana kat blog member2 ada lagu…hehe suke gakk…pada mulenyee aku letak gak laaa tp sebenarnye rimas gak..nak baca pon tak de mood haha..so mana2 blog yg ada lagu aku buke kejap2 jekk bacer pon g2 jekkk mcm makin tak concentrate ada r hahah

tp tu aku laa…kalo korg suke just go on…halwa tu tinge masing2 kan…hehhe…tpkann kalo nak letak jgn laa letak yg rancak2 sgt…bingit tingee maa…mula laa lambat nak tunggu loading satu2 page tuh..huhu..so aku nasihatkan boleh letakk tp letak mcm instrumental kee ok gakk hehe lagu2 nasyid kee hahah..kalo korg sike r…

apa yg penting AKU TAK SUKE LETAK LAGU kehkeh…sbb tu blog aku sunyi sepi hekhek

k lahh tu jekk nak storyy wakakka….

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 06/11/2009 at 5:52 pm

    tak sukeeee jugakk.. ngeh3..

  2. 06/11/2009 at 6:04 pm

    hehe dah agak dahh ura tak sukee hekhek

  3. 06/11/2009 at 7:02 pm

    dulu letak gak..tapi rimas laa.. kalau kat opis bila lawat blog..mula mula senyap.. pas tue…memekik… kelam kabut cari button mute speaker…

  4. 06/11/2009 at 7:18 pm

    haa tu r..lagi satu nak layan lagu sendiri pon terganggu huhu..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: