Home > Uncategorized > mY caR~~

mY caR~~

checking first:

+ aku tak keje
+ aku masih student
+ aku lepak2 jee
+ aku dan aku dan aku adalah aku
+ lallala
+bahagia sokmo

persoalan??
KENAPA AKU WAT TAJUK ‘MY CAR’???

jawapan??
SUKE HATI AKU LAA…AKU NYER BLOG~~~lalala (muke tak bersalah)

——————————

muhahha pdn muke spa2 yg baca blog aku kali nih…ala bukan pe..saja nak berangan keret2 di bwh milik aku…muhahah disebbkan aku tak de keje…aku bukak laa web yg memaparkan hanya imej2 yg dikehendaki..

yesssss aku jumpe kereta2 idaman aku hakhak…jom layan….cantik wooooo!!! wolopon aku mungkin n takkan memilikinye…tgk gambo pon jadik laaa hahhaha


haaa ni laa kereta2 aku hakhak..aku curi dr google image wakakka korg nak ke?? amik je n dlm tenet bykk free jekk muahha…

k layannnzzzz (gaya fara fauzana)
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 05/11/2009 at 1:12 pm

    bawak kete nie gie ngurat aweks okeyh gak nie…

  2. 05/11/2009 at 1:21 pm

    haa tu r ok gak tuh hekhek…

  3. 05/11/2009 at 10:35 pm

    hahaha..aku nak ikut.. wakakakakaka

  4. 06/11/2009 at 7:17 am

    uishh ura..org nak dating pon nak ngikut ke?? haha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: