Home > Uncategorized > naK ciTeR pe eK?

naK ciTeR pe eK?

gambar di atas sekdr hiasan semata2 muahahah

slaam guys…waaa dah 2 hari aku tak way n3 baru hehe…
well bukan pe…aku no idea laa..aku agak blur sejak akhir2 nih…

nak tahu nape?? korg ty r dulu nape?? kalo korg tak tanye aku tak nak bg tahu wakakak….sengaL….biasa laa kalo dah blur nyee jadi gini (lenggok org pontian) hahah padahal aku nih org ganu..adeh laa

minggu nih dah masuk minggu k3 aku duk umah..mahu tak blur tahap gaban aku tau…nak g mana pon aku dah boring..sudahnya kau terperap jekk kat umah…jadi anak yg baik SEKEJAP haha tulisan besor tu makne yg sebaliknye la tuh wakakak

haishhh boring ni wei…balik2 g MYDIN…adoii tension aku nyaaaahhhhh!!!! tak tahu dah nak g mana…huhu sian kat aku tau…

emm korg kalo cuti lama2 wat pe je?? keje eh?? alaaa aku bukan tak nak keje..tp ummi n aboh aku tak bg..katanye bukan tak leh mkn pon kalo duk umah..huhu aku terime je apa dieorg kate…betul gak…sbb aku rase ni jekk peluang kau duk umah..nanti bile dah start belaja or keje tak de nyee aku nak rht2 gini…

lgi2 laa sekrg nih musim ujan..huhu syoookkkk wwoooo lepak umah…

cuma satu je laa aku nih..TAK SUKE LAYAN TV adehh…kalo org lain..balik umah je sume drma tgk..tp aku..satu drama pon kau tak tahu wakakak…enth laa kureng berminat ngan aktiviti menonton tv haha..kalo tak de tv pon ok kot…ahaks..

hemm nak citer apa ag nih?? waa tulun2….

k lahh aku stop dulu..kang aku story ag cerite karut aku deh

choww~~~

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 04/11/2009 at 2:47 pm

    looo nape laa entry aku jdi gini?? lantakk laa malas nak editt

  2. 04/11/2009 at 3:12 pm

    sama ar aku duk umah pn XLAYAN TV jgk. Nak boikot tv ni asik sumbat dgn iklan jer

  3. 04/11/2009 at 3:13 pm

    segansuli:aku tak boikot..tp ala2 boikot r ahah enthh tak de perasaa nak tgk tv hehe

  4. 04/11/2009 at 5:35 pm

    Masa terluang jangan dibiarkan berlalu. Gunakan masa itu untuk menambah pendapatan anda. BSY Noni

  5. 04/11/2009 at 7:55 pm

    aik? bukan ke cik farha ni cikgu? ish2 sejak bila berhenti ni.. ayoyo

  6. 04/11/2009 at 8:32 pm

    Mase cuti.. saya akan isi dengan sungguh sungguh benda paling berpaedah.. men game….(^_^)

  7. 04/11/2009 at 9:46 pm

    eyena:haayyyaaaa cikgu praktikal maa…dah hbs dah..so skerg bercuti..tunggu result n tunggu naik sem plakk hehe

  8. 04/11/2009 at 9:47 pm

    aujinz:muahha..sama r..main game, lepak2 umah, jejalan n layan tenet muahha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: