Home > Uncategorized > kenape??

kenape??

haishh tetibe aku check sesuatu yg tak kena kat facebook n block aku…ok gini..meh aku ceritekan sedikit kisah laa..

ada satu hari aku betul2 badmood..bukan biasa2 badmood r..sampai aku rase rase tak jejak bumi…dah laa seharian menangis…konon tak nak luahkan laa..nak pendm sorg2 tp bile dah ptg aku betul2 tak tertanggung..so aku berchatting laa ngan kwn baik aku nih….kat situ aku luahkan segalanya…

so dlm aku duk chatting2 tu…ada seseorg yg konon nak dgr luahan aku jgk laa…tp aku tak reply pon..mls nak layan…sbb aku betul2 tak de mood…dah die duk ty kenaper2 kat aku..last2 aku marah die..puas hati…diam laa die pon..

esoknye aku mintak maaf la..aku ckp aku tak ok kan..tp die tak rep…diam jekk..aku beranggapan die bz…so aku diam je lah…

tp lama kelamaan aku rasse ada yg tak kena…aku check2 list kat name yg foolow aku..tak de dah name die huhu..tgk2 kat facebook pon tak de…aduhaii awtnyee jadi gini?? salah aku kah?? tp mungkin die tak kenal aku…tak pe lah…

bg aku die tetap kwn aku…kalo die yg wat gini..aku tak salah..sbb dlm persabatan pon ada pasang surutnye kan…tp aku masih tak phm kenapa sampai begitu sekali die mengelak kat aku??? pelik gak kan??

korg rase kenapa die wat g2???

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 01/11/2009 at 9:25 pm

    adehhhhlaa.. ade jugak org mcm ni.. lelaki ke pompuan? kalau lelaki.. memang laa.. kalu pompuan, rs ny di maafkan.. sbb pompuan memang mcm 2 hahahaha.. ngeh3

  2. 01/11/2009 at 10:05 pm

    ura:lelaki…huhu tp kenapa ura kate memang laa?? ha tak phmm..sbb sebelm2 nih elok je ha kawn n tukar2 pendpt huhu…tu yg wat ha tak phm tu nape…aduhaiii

  3. 01/11/2009 at 11:51 pm

    memang laa lelaki tu cik pon.. ntah ape2 nak majuk.. tak gentle langsung.. huhu..mintak maaf.. mulut jahat.. tapi tak suka lelaki macam 2.. lelaki kena cool.. hahaha

  4. 02/11/2009 at 10:16 am

    haha ha tak tahu laa die majok ke apa ke..kalo ha de wat slah ha mintak maaf sgt2..tu je je…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: