Home > Uncategorized > ++ jeLes sgT2 ++

++ jeLes sgT2 ++

heeeee aku jeles sgt2..aku nak g gak laa..tp kenapa aku tak ditakdirkan aku dpt g sana?? huhu sedey…jeles nih…MyEm0.Com aduhai..

korg rase g mana?? hemm kalo aku ckp mesti korg ketwakan aku…waaa tak mo r ckp gini huhu…hemm korg nak tahu eh?? tp janji jgn ketwakan aku deh..MyEm0.Com

hemmm sebenornye aku jeles tgk org dpt belajo kat luar negara…pastu bergambo sana sini..eee jeles gile..bile laa kau dpt berpeluang keluar dr bumi malaysia nih?? aduhai…

aku nak sgt2 g..tak kesah laa kat mana2…asalkan negara 4musim…waa sian kat aku kan?? kompom masa korg bacer nih korg gelakkan kan aku..enth apa2 jek..tak kire r…nak jeles gak…

hemm ni yg aku duk pikr2..MyEm0.Comaku memang bercdg nak sambung ke peringkat lagi tinggi..i mean after i finish my degree aku nak sambung master..insya-allah jike diberi keizinan…aku ada gak laa bincang2 ngan aboh n ummi aku..dieorg ok n tak kesah je…aku ada gak ckp2 ngan abg..die pon ok je…so aku dah de peluang….hehe

tp satu je laa..aku nak belajo kat sane…waa tolong lahh…aku jeles tgk org g sana..huhu nak g gakkk laaa!!!! jeless nihh!!!!!

ya allahh smeoga engkau makbulkan permintaan hamba mu ini..amiinnn……….

MyEm0.Com

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 01/11/2009 at 11:59 pm

    kenapa ura tak pernah rasa nak pegi eh? huhu.. dah 2x dpt. tapi.. ntah laa.. ura rs ura buat keputusan yg betul masa tolak pegi uk n yman dulu.. hehehe

  2. 02/11/2009 at 9:22 am

    amin…moga makbul! drpd kacamata org yg pnh g obersi ni, klu dpt peluang jgn le sia2kan. tapi klu ada peluang pilih sendiri nk gi mana kte nak, lagi cantekkkk

  3. 02/11/2009 at 10:15 am

    ura:mungkin ura dok rase nok g..ha nih bile pikir2 n tgk pic kwn2 lain sukenyee..jeles sgt2..nak g gok..huhu ha siap mimpi2 ag tauu

  4. 02/11/2009 at 10:15 am

    segansilu:aminnn…tu r..hope dpt pelunag nih…

  5. 02/11/2009 at 5:10 pm

    heee ada kesempatan pergi laa yer.. aina pernah g Oman.. best tak?bila dah pergi jauh dari malaysia ni kan rasa nak balik sgt2..sebab apa eh? sebab malaysia yg terindah kot.."hujan batu dinegeri sendiri lebih baik negeri sendiri"eheh..

  6. 02/11/2009 at 7:53 pm

    eyena:hehe insya-allahh..memang nak g sgt..sj tgk keindahan ciptaan yg maha esa…sy setuju hujan emas di negara org ujn batu di negeri sendiri..baik negeri sendiri..tu memang tak dinafikan…cume sy nak sgt2 g tgk dunia luar hehe jeles tgk org g sana huhu

  7. 03/11/2009 at 10:19 pm

    nnti kalau dapat belajar kat oversea teramat windu plak nak kat mesia..hehehe..tapi y not..u must take the challenge..pegi je..amik pengalaman dan sekali-sekala..mmg seronok study kat sana..

  8. 03/11/2009 at 10:41 pm

    memang nak pegi tp tu la..tgk result lu gane2 hehe…kalo ada peluang sy g laa

  9. 03/11/2009 at 10:58 pm

    saya sesat di sini…jari gatal nak menaip:alaaa..skang nie semua orang leh terbang….ahaks.. walopon pernah kluar dari Malaysia nie seminggu.. hati meronta nak balik cepat pekena nasik lemak ori..bukan jadian punya..Dah..cari pintu keluar..

  10. 03/11/2009 at 11:32 pm

    aujinz:mak aihh jumpe tak pintu nak kuor hehehem tu r…tp sbb jejalan tu lain..ni nak p sambung belajo..hope tercapai laa

  11. 04/11/2009 at 5:18 pm

    ngeh2… noma doa kan impian kak farha tercapai.. amin..

  12. 04/11/2009 at 6:30 pm

    amin..tq kupu2 @ noma hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: