Home > Uncategorized > gudLucK ciKgU aZruL!!

gudLucK ciKgU aZruL!!

salammm hehe tuk enrty kali sbenornye tuk buah hati aku…tak kire r org nak kate aku jiwang pon..mcm dah lama r tak story pasai die kan ahaks…

tak de per2 yg menarik..sekdar ucapan di angin lalu…(wolopon aku tahu die tak bc entry nih huhu) alaaaa tak kesah la…kalo ada irg baca means doa tuk abg hehe..

hemm mulai esok hingga berterusan sampai ahad ni..abg aku lwn takraw peringkat negeri…die terpilih tuk wakil daerah sabak bernam…wish u gudluck cyg…hehe ayg tahu abg memang minat main takrw..sejak kenal abg, masa kat utm dulu nampak sokmo abg main takrw ngan kwn2 hehe…pas tu latih junior main tuk wakil kolej…bangge ayg poseng hahah poseng je..dok leh lebey2…bhyessss hakhak…

k per2 pon…

GOODLUCK SYG~~opsss terjiwang plak..hope jgn org tak puas hati n tak senang plak…

tp…??????

ADA AKU KESAH KORG NAK CKP APA???? hahahhahahah
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 29/10/2009 at 9:07 pm

    sama2 cikgu teww.."<>"

  2. 29/10/2009 at 9:44 pm

    salam singgah…bagus arr doakan utk abg…lagi bagus doakan untuk semua….lagi lagi bagus doakan utk aku sama… aminnnn…hehehehe…p/s: thanx terjah blog i td..

  3. 29/10/2009 at 9:49 pm

    kakzieha:a`ahh kak..sama kenal mase kat utm ag hehe..maser tu sy thn 2 die thn 4..waaa mcm dlm novel2 plakk haha

  4. 29/10/2009 at 9:49 pm

    kawie:hekhek tq sudi terjah i nye blog gak…hehe slm knal dr aku deh hehe

  5. 29/10/2009 at 10:48 pm

    alalaa amboii romantiknyee..eh dulu kak kan selalu dtg n bg nasihat kat saye.. bukan 1st time laa kamu dtg ke blog eyeNa.. hee dulu theme and lauout lain kot.. ahaii macih sudi dtg.. 🙂

  6. 30/10/2009 at 10:58 am

    eyena:ehh yeke..maybe kot..hehe sejak akhir2 ni dah jarang jejalan kat blog kawan2 hehe..takper2 after nihh akk jejalan lagi yee…

  7. 01/11/2009 at 9:40 pm

    knp ha macam pucat ni? biasanya muka lawo je.. ni macam org baru lepas bersalin.. huhugood luck abg… eh3.. abg arol.. wakakaka.. jeles3

  8. 01/11/2009 at 10:08 pm

    pucat?? huhu biasa je la..natural katakan hahah…takkan laa setiap kali jumpe abg arol nok solek sokmo..hehe sekrgnyer die terima ha walaupun ha dok solek hakhak

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: