Home > Uncategorized > minGGu ke2~~

minGGu ke2~~

yeahhh~~~~~~~~stop2!! walah weihhh peant aku berlarikk hehe so benti sini jap..hukhuk ehhh terbatuk plak..

k jom..

minggu ni dah masok minggu ke2 aku duk umah…hemm boring tu jgn ckp la…tp aku bebas jekk nak g mana2…tp tu pon masalh gak..kalo bergerak sorg2 nih mcm ayam berak kapor jek..perghh boring tahap gaban….

keje aku ngadap tenet..n siap2 keje umah…tp kalo dah umah tu tak de org keje apa je?? jemur kai, lipat kain itu je lah..nak sapu umah umah dah bersih, nak ngemas tak de org wat sepah aduhai….

last2 aku g pinjam novel kat libry..sekali pinjm 4 biji je..so aku balun 4biji terus..tnpe mengira sapa penulis, sapa penerbit..main hentam pinjm jekk wakak tp ok jekk citer haha layan bluse gak aku wakaka…sbb ni dah minggu ke2..so dah 8biji aku pinjam…haha GILA KAH AKU?? ohh tidakk aku hanya leh digelar “PENGGILA NOVEL” atau lebey sedap di dgr “PENCINTA NOVEL” hakhak sengaL…

tu laa kalo dah duk umah saj2..

n tugas ke2 aku yg paling tetap sejak dulu ialahhh jeng jeng jeng ——->>>>>

JADI DRIVER to mY MOM!!! hakhak

haa tu laa keje tetap aku…keje tanpe gaji..tp tak pe..mkn minum pakai sume ditanggung beres hakhak…lagipon aku kan GILE STERENG haha gile lagikk adeh la..siap sapa kwn ngan aku nih…waakka…GILE DLM KONTEKS NORMAL OK!! haaks

so..berbalik kepada menu utama..akud ah 2minggu kat umah…tu laa keje aku..yg penting aku mls nak keje..sbb umi aku nih suka wat plan yg mengejut..kalo aku keje susah woooo nak mohon cuti haha…alasan tak hbs2…

k lahh aku mengsetopkan diri aku here deh hakhak sengal punye ayat…nanti boring2 aku taip lagi cerita karut aku nih…

k daaaaaaaaaaaa

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 27/10/2009 at 11:54 am

    keje kat umah pun byk. baik duk umah tolong mak bapak.. ummi aboh bali keje.. tgk umah kemas je.. sejuk hati ade anak macm ha.. hehehe

  2. 27/10/2009 at 2:46 pm

    bt keje umh 2 pn keje jgk nmenye..huhuhuhu..

  3. 27/10/2009 at 2:58 pm

    ura:iyoo laa ura…selame ni pon ura tolong kemas meja ha so?? (angkat2 kening muahhah)

  4. 27/10/2009 at 2:59 pm

    sue:hehe betul2..setuju2..keje yg takkan sudah sampai ke mati ahks

  5. 27/10/2009 at 3:06 pm

    tuka layoutku bley?

  6. 27/10/2009 at 8:48 pm

    waaa mls dohh nak wat hahah pinor mate guee

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: