Home > Uncategorized > tq kpd GENG PENYU!!

tq kpd GENG PENYU!!

so sweet!! eheh apa yg sweet hehe..di sini aku nak kongsi sesuatu…15 okt merupakan hari terakhir aku di sekolah di mana aku kena posting, n hari itu, pelajar2 perempuan kelas 2B/2C yg dikenali sebagai GENG PENYU haha wat surprise kat aku…wahh g2..tq tau!! cyg korg sgt2…jgn lupekan ustzah kat sini ye….

GENG PENYU??? haha bile kau igt kelakor tol..mane tah dpt name camtu…aku ty gakk die ad bgtahu tp aku tak igt dah pe alasan n camne dpt name tuh haha..budak2 katakan…

jom layan beberapa pic yg aku snap ngan die org hehe


ni lahh die geng penyuuu hehe…tq sgt sbb rai ustzah tuk kali terakhir…..muuaaxxxxx!!!
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 18/10/2009 at 1:59 pm

    waaaa… seronoknya… jeles3.. hakhakhak

  2. 18/10/2009 at 6:11 pm

    weii nanti ura pon alami camni gak..cume masa dan ketika tu ura kena tunggu hehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: