Home > Uncategorized > gaMe kaT faCebooK

gaMe kaT faCebooK

yeah…dulu atau lebih best..suatu ketika dulu..aku tak tahu apa itu FACEBOOK…aku penah ty classmate aku..FACEBOOK tu apa?? mcm friendster gok ke?? susah tak??? penah wat tp tak phm…

TETAPI~~~~~~~~~~~~~
sekrg nih aku dah faham..aku dah tahu..aku dah jadi tahap gilerr kat facebook…tahu sebb ape???
SEBAB~~~~~~~~~~~~~
ader game!!! hakhak..adoyaiii giler kau ngan game2 yg ada kat facebokk nih…sap2 yg layan fb nih kompom phm n rase apa yg aku rase hakhak ayat power tuh…sbb tu aku dah jarang kat blog..sbb sibuk duk jaga tanaman aku, ikan2 aku, cafe aku hakhak gilosss punyorrr kijo weiii

tp takper…memandangkan aku tak dok wat keje lain…so tak salah aku layan hehe…kat bwh nih logo2 game yg aku ngah hot duk layan…hakhak


haaa ni lee game2 yg aku layan haha….so saper2 yg lom ada facebook jom join…!!! hekhek

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 17/10/2009 at 10:47 pm

    hik3x..tahu tak pe..jom layan game fb:)

  2. 18/10/2009 at 6:56 am

    saya pun suka gila kat facebookkenapasebab cgu farha ada……………..ha….ha…facebook merupakan media sosial yang posotif kalau – posotif kita jadikan…banyak jumpa kawan lama dan yang penting kawan2 bisnes..

  3. 18/10/2009 at 8:42 am

    to kakzieha:hehe jom2 kak gioee sy kat game2 nih..siap mimpi2 ag hakhak

  4. 18/10/2009 at 8:43 am

    jinggo:oppss..malu sy hekhek..haa betul2..nak coct pon cepat..nak wat apa2 pon senang kat sini…

  5. 18/10/2009 at 9:13 am

    hahaha. do u know when i first joined facebook back in 2006, i was very addicted to the games in it. so many games & interesting applications that i couldn't resist to log it off. luckily nowadays i can control it. 😀

  6. 18/10/2009 at 1:51 pm

    layan jugak.. tapi tahap berblog lebih tinggi dan mengatasi fb.. hakhakhakkalau tak update blog sehari.. macam org angau. kalau tinggal fb walaupun seminggu.. tak kesah pun.. hihi.. kita tidak sama.. hehehe.. kerana ura bukan hantu game macam miss farha.. ;p

  7. 18/10/2009 at 1:52 pm

    tpi fb memang lain dari yang lain.. itu tak ura nafikan.. =)

  8. 18/10/2009 at 6:12 pm

    cik kmar:wahhh 2006?? jap2 nak pikir..hemm maser tuhh sy masih lagi kureng mahir ngan tenet hakhak..advancee cikkmar hehe(maklum lee..tenet mahal maser tuhh)

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: