Home > Uncategorized > Subjek Sem 6

Subjek Sem 6

SLQ3222 QAWAID LUGHAH ARABIAH III
SLQ3332 USUL FIQH II
SLQ3342 QAWAID FIQIYYAH
SLQ3552 MUQARANAH AL-ADYAN
SLQ4622 AYAT WA HADITH AL AHKAM
SPM2303 TEKNOLOGI GRAFIK, ANIMASI DAN VIDEO DIG
SPM3122 BAHASA PENGATURCARAAN III
SPP3042 KAEDAH PENYELIDIKAN DALAM PENDIDIKAN

haaa ni lee subjek yg aku dah dftr semlm…tp tak sure ag takut aku nak tarik subjek2 lain ag..setakat nih aku dah dftr 17jm kdt…kira ok la tu ek…

yeahhh READY TO FIGHT NEXT SEM!!!!!!!!!!

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 08/10/2009 at 1:07 am

    Bestnyer..nmpak cam mudah je.sbb wan minat subjek gitu..tp mlg nyer kt cni tak der.otak pun da pening ngan Undang2..

  2. 08/10/2009 at 1:17 pm

    subej yg mana tu wan?? yg agama tu ha berat skit nak bwk hehe maklum lee tak minat ngapal…tp kalo subje com tu insya-allah ha score yg terbaik…sbb cdgnye nak sambung master teknolgy pendidikan…kalo ada peluang la…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: