Home > Uncategorized > im back!!

im back!!

salam…pe kabor kwn2 sume…mcm dah lama aku tak tulis per2 kat sini…

setelah tetibe aku wat keputusan aku nak mendiamkan diri..just active kat facebook je..tu pon kau main game jekk hehe…

k lah…aku rindu nak berblogging..sbb tu aku on kan semula aku punye blog nih…

tp tuk kali nih blog aku sekdar catatn hati..bukan lagi kisah gembira dunia yg aku lalui…sekdr story benda yg bukan2 jekk hehe…kira orait la h tuh kan..

per2 pon aku rindu kwn2 aku kat sini!!

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 02/10/2009 at 9:33 pm

    selamat kembali

  2. 05/10/2009 at 12:56 pm

    tq~~

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: