Home > Uncategorized > baCk to sChooL~~

baCk to sChooL~~

haiiyyaaakkkkk!!! aku dah kat pontian..semlm hari perjalanan aku balik ke pontian..so far alhamdulillahh aku tak tersangkut ngan jem…tp satu jekk maslah aku…ngantuk gilee drive semlm…adehh laaa asik melayang jekk aku bwk kete…nasib selamt…syukur..

hemm arini..aku kemlsn nak g sekolah…adeh laa..tp demi nak hbskan praktikal aku kuatken semangt…korg tahu berape lama lagi aku praktikum?? yeahh dgn bangge nyerr aku ckp lagi 3 minggu heheh n pas tu aku nerdekaaa!!!!!!!!!!!!1 bhgiaa hidup…

jujur aku ckp bosan gileerr praktikum nih..enth laa..aku ngatkan aku sorg jekk yg rase g2..rupen2nyee seluruh kwn2 aku rase…hehe..tp tu lah..apa yg dah dijanjikan tetap kami lakukan..kalo tak..camnoo kami2 nak lulus degree nih…hehe…

apa2 pon amik jadikan ianya sebgai pengalaman….gembira tetap gembira bile kite berada di suasana baru yel tak kwn2?? hehe

k lah…setakat nih dulu….selamt menjalankan tugas2 yg ada….

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 28/09/2009 at 3:23 pm

    huhuuhuhdon't drive when u sleepy…huhuhu memang tak mahan..kalu polis tanya..napa xcden?…ntah.. saya sedar2 je dah masuk lane sebelah… rupanye tidoooosalam aidilfitri

  2. 28/09/2009 at 4:41 pm

    betul laaa…aku drive tak sedor mate terpejamm adoi la…nasibbaik tersedar tauuu

  3. 28/09/2009 at 6:51 pm

    Selamat kembali mngajor ckgu..beraya dgn murid2 n ckgu2 laen plak..SELAMAT HARI RAYA..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: