Home > Uncategorized > heNseT raYer~~

heNseT raYer~~

ari sabtu yg lepas..aku n kengkwan p jejalan n shopping2 kat econsave jekk hakhak..sjee wat ilang boring duk umahh hehe..lagipon kwn2 aku nak beli2 brg skit…aku no hal jekk bab jejalan kan..

haaa ni laa henset baru aku…cantek tak…dpt free 4G tau hekhek….

tetibe enth mcm mana aku g singgah kedai telepon haha..sengal…tilik punyer tilikk aku berkenan laa satu henset sony..model W705..nak kate baru tak laa baru sgt…tp aku suke hehe…

first kedai aku g die bg rm880 n tolak henset aku yg biasa tu die nak amik 150…huhu pikir punyer pikir mcm mahal gak laa..so aku singgah laa kedai satu lagi…org tu bg rm790..n nak amik henset aku rm200…uishh kerana hati dah gatal nakk henst tuh…aku pon setuju hakhak…

ni lakk henset yg aku jual tuh…org tu amik rm200 weeee

waaa sengall aku beli henset baruuu…so balik nih aku kena bersiap sedia tuk kena MARAH wakakak…tak per2…benda dah beli kang…so sekrg aku gune 2 henset le… satu 6500s n w705…hemm AKU SUKEEEE hakhak!!

ni henset aku yg satu ag..tp wane itam r…waaa syg weii aku henset nihh hehe
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 15/09/2009 at 4:10 pm

    enset baru! ye ye!! 🙂

  2. 16/09/2009 at 12:12 am

    amboi2 ha..sakan no..banyok pitih cikgu sorang ni!!wei 4G??yani 3G pon xpro lagi..keh keh keh sgt ketinggalan zaman la ni=p

  3. 16/09/2009 at 12:02 pm

    s| ted|:ye yeeee hekhek

  4. 16/09/2009 at 12:03 pm

    yani:uishh lame dohh nak beli tauu..hehe

  5. 17/09/2009 at 1:14 pm

    waaa… tomey3… kkenang gok.. hohohoho..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: