Home > happy owezz > nO sToRy froM me~~

nO sToRy froM me~~

ahaks…agak sengal aku punyer tajuk…sbb aku tak dok idea nak tulis pe…

germm laporan sepanjng coti 2 hari..aku n the kwn2 yg 1 giler ngan aku lepak umah n merancang sesuatu haha…best siot…cuti 2 hari duk umah tak ingat langsung hal keje yg berlambak tuh wakakak…betapa bhgianya aku n the geng 1 kepala nih..
korg tahu pe die?? waaa kwn aku eja yg praktikal kat sek pekan nenas dtg tido n lepak ngan kite org..so disebbkan die nih suke berjalan2..tetibe aku ajak laa g JUSCO BUKIT INDAH…hehe waaa kwn2 sume nak g..so kami pon bersiap2…
dekat je dr pontian..eja tunjuk jalan short cut hehe..dlm 15minit dha sampai..hehe so aku n the geng jalan2 r kat situ…perghhh gile r sampai sale 80%..haha kwn2 aku yg lelain gile bershoping…aku??? waa aku tak shopping pon sbb rambang mata…just beli t-shirt tuk adik aku nur tuh..hem tak kesah laa kan…hehe yg penting aku enjoy ngan kwn2…
kami tak rase penat pon…heppy punye pasal…lewat gak balik..tp yg penting solat tak tinggal..apa2 kami dahulukan solat..sbb tu kami wat apa2 tak terassa penat hehe….
jom layan beberapa candid pic yg aku amik..haha gambo kwn2 aku lee…gambo aku tak dok org candid…eh adeee…eja candid gambo aku…so jom layanzzzz~~~~

iLani duk ty size kasut..time penat kami layan die mana yg sesuai…tp kami duk gelakkan die sbb sume kasut die pilih tak cantek sbb tak match ngan stokin gelap die pakai haha jht tol kawn2..

tu Mira n iLani…sama2 duk tgk kasut mana yg berkenan..last2 mira tak beli pon adeh laaaa

duk penat tgk iLani..kami pon posing haha…kami ber5 sebenarnyer hehe..naik kete comel aku tuhh

perjalanan diteruskan..aku ketinggalan di belakang sbb kaki kau nak krem waaaa…mira puring belakang nak ajak masuk kedai kasut lain plakk hehe


kakzira ajak eja posing hehe…eja wat bodoh haha jht eja…

masing2 kepenatan…haha aku nonong je snap pic nih…suke tgk hehe…per2 pon kami gembira sgt2 dpt jejalan mcm tu~~~

Advertisements
Categories: happy owezz
  1. 07/09/2009 at 9:12 pm

    kalau bab berjalan.. no 1.. ish3.. suh buat kerja.. liat… pok pale baru tahu.. waaa.. ade gaya mak tiri tak? hahahanak ikut jugak.. mana aci tak ajak ura sekali ni.. huhuhoho..

  2. 07/09/2009 at 10:55 pm

    kasut raya?

  3. 08/09/2009 at 10:21 am

    kalo dpt gi sopping nak nak dgn geng 1 kepala nie mmg layannnnnn…window sopping pun leh layannnnn

  4. 08/09/2009 at 10:39 am

    me nk bli kasut raye:)

  5. 08/09/2009 at 12:12 pm

    ura:hahah tu r ajak dtg sini tak nak..best tau..kwn2 ha ni giler2 tauu tak dok hok skemaa

  6. 08/09/2009 at 12:12 pm

    s| ted|:enth dieorg…wat pakai terus rasenye hhaha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: