Home > Uncategorized > aLahai aNak mUrid aKu~~

aLahai aNak mUrid aKu~~

kisah2 yg bakal aku storykan nih berkaitan exam yg baru je lepas…sbb start aku tanda paper mcm2 jawapan yg leh wat aku pecah pecut n sakit jiwa nak menanda kertas dak2 nih…

aku hanya amik beberapa contoh soalan je..sbb bg aku agak pelik laa jawapan dieorg nih kan…

jom kite layanzzzz ——–>

soalan 1:
berikan 3 amalan utama pada bulan Ramadhan

jawapan 1:
solat terawih, berpuasa n main meriam

** sorg pelajar ty aku betul ke tak jwpn main meriam..aku marah gakk lantak awak laaa…die ngan yakin ckp betul sbb dah tak de keje lain dah…so main meriamm adoii laaaa

soalan 2:
senaraikan 4 masjid yang utama dalam Islam yang anda tahu

jawapan 2:
masjid kristal, masjid putrajaya bla bla….

** tang soalan nih aku memang sakit perut gelak…hbs diorg senaraikan masjid2 kat kag dieorg adoii laa…padahal jwpn yg sebenarr Masjidil Haram, Masjid Nabawi, Masjid Quba n Masjid al- Alqo…sakit jantung aku time tanda kat soalan ni

hemmm tu je laa kot hahah..enthh nak aku senaraikann kang korg plakk yg sakit jiwa…ni lahh cbranyg paling besar tuk diri aku sbb aku kena wat dieorg fhm…sbb bukan senang nak ngaja dak2 kelas ujung2 nih….mcm2 perangai dieorg huhu…

kekdang sampai aku mati kutu…tp takpe..aku sambut cabran ni…insya-allah aku masih ada 6 minggu tuk jalani praktikal..aku akan buktikan….insya-allahh~~~

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 26/08/2009 at 9:48 pm

    ekekkekeke.. masjid kampung dia je die tahu.. ekekkeke

  2. 26/08/2009 at 10:04 pm

    sabarlah cikgu…biaselah tu… kite dulu pun kecik2 mcm tu agaknye….hehehe…

  3. 26/08/2009 at 10:10 pm

    hahaha.. masjid kristal tak tahan.. haha.. masjid kat kampung cikgu dia jugak yang dia ingt.. hahaha

  4. 27/08/2009 at 2:26 am

    salam farha.baru rasa klako bila jadik cikgu kan?hahahha…dulu msa aku kecik pon jwb ntah apa2 ntah mst cikgu aku gelak guling2 gaknyer. hehehehe

  5. 27/08/2009 at 3:47 am

    waaa bahaya tol.. i kena siap sedia ni coz takot bakal sakit jiwa jugak ni.. hahaiiada ke patot main meriam.. huuu ganas2..

  6. 27/08/2009 at 4:10 am

    hahaha..kelakar gak anak2 murid ha ni..saja dia nak test minda cikgu dia la tu..Best gak bila pk anak2 murid ni.wan dulu pun pnh ngajo..leps abis Kuza,mcm2 kerenah.tp da gak yang bek..siap bg hadiah bj kemeje ag..wan pakai gi kelas skrg..hehe

  7. 27/08/2009 at 7:36 am

    epull:uishh sy dulu nak jwb pon ikut logik gakk waa…tp tu lahh anak murid sy..kena gakk layan karenah dieeeura:haaa tu laaa..mentang duk kat jalan parit mesjid aduhaiiindera:haha tu r..dulu kite tak rase..skrg nih laa baru nak raseeyena:uikkss u pon bakal cikgu jgk eh?? hehe so kena bersipa sedia dr mental n fizikal tauwan:tang tu memang la…per2 pon syg gak laa kat anak murid kan hehe

  8. 27/08/2009 at 9:39 am

    hehehehe…cabaran tu,nak didik anak bangsa kene sabor bebanyak..

  9. 27/08/2009 at 3:21 pm

    hahah..bdk2 tu igt benda lain je.. adehla..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: