Home > Uncategorized > beNci!!!!!

beNci!!!!!

huhu aku bendci tol kat jpj…
dulu aku marah kat ptptn…
sekrg kat jpj plak…

aku g jpj td..
konon nak mintak kurenggg
tp hampehh…
dah laa kena saman depan umahh
still tak leh nak kompromi

sape tak sakit atii
masuk kete aku nangis
geramm siott
dah laa tak key in lagii
takkan tak leh nak bertolak ansur langsungg

kalo aku nih dah keje tak pe gakk
ni masih lagi studyy
suke hati ckp aku byk duit
apa?? igt aku dpt loan penuh ke???
eeee rase nak terajang jekk

BENCI JPJ
sapa2 abang jpj kat sini sila take note k
korg pk r logikk
takkan setakan kur depan umah lepasi pintu pagar tak pakai seat belt dah kena saman sampai 300…
dah sah2 nak tutup pintu pagar
gile duit ke apa korg nih????

huh sakit ati aku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 25/08/2009 at 3:00 pm

    gila sakit hati…bodow gila JPJ tuh..agak2 la pun kot..depan umah..x pkai seat belt sbb nk tutup pintu gate…gila la..die tu bodo la..majoriti org mcm tu kot..kua gate x pkai seat belt..then bile dh nk gerak br pkai kot

  2. 25/08/2009 at 4:45 pm

    sabr2 ha..jgn mrh2.. nk wt cmne kn. dh nk kna. so next time, kna b'ingt la….

  3. 25/08/2009 at 5:16 pm

    misluna: memang giler pon..sakit sgt ati nih….

  4. 25/08/2009 at 5:18 pm

    bbiar betul.. buat surat lah.. banyak ooo rm300 bagi aku yg bekerjea pun dah banyak..

  5. 26/08/2009 at 1:17 am

    diorng nak duit la tu…duit extra..kan nak raya ni..nak harap gaji…ciput aje, x cukup.

  6. 26/08/2009 at 3:57 am

    HUhuhu..mmg gila JPJ ni..bawak bnyak2 bersabar ha noh..

  7. 26/08/2009 at 8:48 am

    sabar syg…

  8. 26/08/2009 at 5:41 pm

    eh, xlogiknyerr!sje nak mkn duit org la tuuuu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: