Home > Uncategorized > neW LoOk~~

neW LoOk~~

assalamualaikumm….

dengan lafaz basmalah aku langkah dgn kaki kanan ke blog baru aku hehe…akhirnye sekali lagi aku tukar layout…ye laahh dah bulan ramadhan…nak raye dah kangg so aku cat uumah baru plak..

camner ok tak (angkat2 kening hehe)
hehe bg aku boleh laaa simple n cute sbb ada katun…
ekcely aku memang suke berkonsepkan katun2 nihh
sbb cute jekk…

jemput2 dtg jenguk umah aku n komen2 skit…
aku nak hias lagikk tp no idea so aku letak per2 yg asas jekk…

k selamat menyambut bulan mubarak~~
muaaxxxx~~~

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 23/08/2009 at 12:44 am

    cantik secantik tuan blog..hehehe

  2. 23/08/2009 at 5:48 am

    heheh…tuan blog biaser2 je lah kak

  3. 23/08/2009 at 8:54 am

    cantik2…

  4. 23/08/2009 at 11:36 pm

    comey3.. kenan2.. hehehe.. jeles3.. hoho

  5. 24/08/2009 at 8:41 am

    miss mimiey: tq…

  6. 24/08/2009 at 8:42 am

    ura: hahah ura jeles..tukor lee..dah byk layout yg terbaru ha tgk skrg hehe

  7. 24/08/2009 at 10:57 am

    hehehe..cntk la…….

  8. 24/08/2009 at 11:32 am

    slamat settle sblum posa ek sis..takdelah penat mengecat bagai *ihiks*niceee….

  9. 24/08/2009 at 1:31 pm

    raps: waaa dah siap cat laa wakk hehe

  10. 24/08/2009 at 2:53 pm

    wah…ceria…n cun melecun!!!

  11. 24/08/2009 at 6:17 pm

    tak sempat ag nak tgk.. lagipun suka ag ngn lay out skerg.. hehehe.. nnt ura tgk yg tomey dr ha ag.. waaaa…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: