Home > Uncategorized > taK maLu ke???

taK maLu ke???

semlm aku beli paper harian metro..saje wat ilang boring nak bc..tp gambor yg terpampang kat depan gambo org berkemban..korg tahu sapa??? huhu artis terkenal kite gak…sapa2 yg bc paper semlm tahu r kot siapa yg aku maksudkan…

aku de letak pic….so korang tahu kor n kenal sgt2 siapa nih…berkemban n letak kat muke depan paper…adoii tak malu ke??? sume org tgk…bile ada konterversi salahkan org lain…padahal diri sendiri tak pandai nak jaga diri…

mcm mana keadaan nak reda..kes rogol sana sini..yg jadi mangsa org yg baik2…sbb nak tgk mcm dieorg tunjuk…eeee geram aku siot…


apa korang rase bile tgk die nih??? TAK MALU KE??????????????????? pic kat atas ni aku amik kat sini…..
LU PIKIR R SENDIRI….kekadang bile perkara ni nak dipikir dah tak boleh nak ckp elok2!!!! huh

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 20/08/2009 at 1:36 pm

    astarafirullahhalazim..ni la artis yang menjadi idola remaja2 zaman skrg

  2. 20/08/2009 at 1:54 pm

    sebab tak malulah dia pakai cenggitu. kalau malu, tak la bergambar begitu….

  3. 20/08/2009 at 3:11 pm

    astagfirullahhalazziiiimm…masyaAllah…tak cukup kain lah tu…

  4. 20/08/2009 at 7:32 pm

    Adeh, panas bijik mata

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: