Home > Uncategorized > speciaL aDiah dr kWn aku~~

speciaL aDiah dr kWn aku~~

baru2 nih kwn aku baru balik dr Indon..katenye ada keje…die ada ckp ada adiah special tuk aku..terpikir2 gak laa kau apa laa adiahnye…

so ari sabtu aritu die dtg amik aku..hehe g mkn2 n bgi brg yg aku oder dr sana sekali…then jeng3~~~~ aku dpt minyak wangi!!!!!!!!!!!! hehe…. baunyer agak keras tp org bg punyer pasal aku amik aje…terima kasihh yeeee hehe….

kowang nak tgk…die ada ckp harge kat aku…means ni antara myk wangi paling mahal yg aku pakai waaahhh g2…kowang nak tahu ke hargenye berapa??? emm tak pe laaa BIARLAH RAHSIA eheks…..


haaa ni laaa botolnye… No5 CHANEL PARIS waaaa g2..agak glemor hekhek…anda berkenan???

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 18/08/2009 at 10:51 am

    wah…chanel

  2. 19/08/2009 at 12:55 pm

    bau dia tahan lama kan sis…patutlah semerbak je blog nie *ihiks*

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: