Home > Uncategorized > observe ohhh observe~~~

observe ohhh observe~~~

ayyakk….naik demam aku…ye lahh minggu nih 2x aku kena observe…huhu tp kira ok lagii sbb kakzira 3x n 3hari direct kena observe hakhak…so far ok jekk…

ok kesahnye gini…pg td aku bermls-mlsan nak wat lesson plan…tp kelas aku harini 3kelas…means aku kena wat 3lesson plann yg panjng berjeler2 tuhh fuhhh semput aku dibuatnye….

dlm kul9 ustz abbas merangkap lec aku kol~~~

“salamm farha..abah nak dtg tgh hari ni ye…”
“salam ustz…hah…sy tak siap lagi lesson plan ustza…masa pertama ke ustz??”
“haa’aahhh kul 1:05 abah dtg..sbb skrg abah kat benut…jadi lebih kurg kul1 abah sampai”
“haaaa ye lahh ustz…nanti bile ustz dah sampai ustz bgtahu sy yeee”

waaaaa aku ngan menggigil siapkan lesson plann..on the spot terpaksa ajo tajuk yg budak2 dah belaja…tp nasib baik 1masa jekk….adeyyyy

tp so far ustz ok jekk, n aku ngaja pon tak laa menggelabah.,..sbb aku dah biasa ngan dak2 nih hehe…alhamdulillahhhh

emm satu..aku suke sbb ustz membiasakan diri die ‘abah’…hekhek malu gak aku nak panggil abah kan…tp td masa aku berbork ngan ustz aku panggil die abah kekeke…malu gokk 50sen hakhak…

k lahh tu jee kesah aku arini…

nota kaki: sabtu ni ada sek ganti, gune jadual ari isnin….n ari selasa aku kena observe lagi dgn guru pembimbing waaaa DOAKAN AKU~~~~

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. 13/08/2009 at 10:20 pm

    wah mesra giler ustad tu…buat anak murid mcm anak sendriok la tu..dari die buat anak murid mcm awek…aayyyoooo tu parah

  2. 14/08/2009 at 2:53 pm

    haa tu r..ustz ni memang baya parents kiye pon…baik sgt2..ramia gak dak2 kelass jeles sbb dpt lec ni hehe…so far memang ustz ni baik..suke sgt..ngan dak2 kelas pon die membiasakan diri abah…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: